ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Golf, Qashqai en Clio zijn de best verkopende modellen in Europa

03-11-2017

Nieuwe Golf, Qashqai en Clio zijn de best verkopende modellen in Europa

De vernieuwde Nissan Qashqai kan u sinds september leasen bij ActivLease. Het blijkt een uiterst populair model te zijn in Europa want de Qashqai is thans doorgedrongen tot de top 3 best verkopende auto’s. In september werden er 28.987 Nissan Qashqai modellen op kenteken geregistreerd in Europa. De Volkswagen Golf blijft koploper en de Renault Clio behaalt brons in de verkoopstrijd. Alle drie de modellen kan u leasen in verscheidene uitvoeringen bij ActivLease. Bekijk onze voorraad voor de details en vraag meteen een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Volkswagen heeft grote voorsprong

Finland, Engeland en Spanje lopen het warmst voor de vernieuwde Nissan Qashqai. De Japanners behaalden in die landen de koppositie, zo stelt onderzoeksbureau JATO. Kijken we naar heel Europa, dan heeft Volkswagen wel een heel erg grote voorsprong met de eveneens gefacelifte Volkswagen Golf. De uiterst populaire Golf werd in september thans 52.500 maal op kenteken geregistreerd. Ook de Fransen doen goede zaken met de Renault Clio, de derde plaats is goed voor 26.902 registraties in september.

Nissan Qashqai

Grootste stijger is de Peugeot 3008

JATO kwam met verscheidene interessante cijfers. Zo was de grootste stijger in september de Peugeot 3008 waarvan 14.033 exemplaren op kenteken werden gezet. Ten opzichte van vorig jaar is dat een bijzondere stijging van 505 procent!

Nieuwe Ford Fiesta en Volkswagen Polo leverbaar

Verkoopdalingen waren er ook. De Ford Fiesta en Volkswagen Polo verkochten 46 procent en 35 procent minder dan in september 2016. Dat kan verklaard worden door de lanceringen van diens opvolgers, die u reeds kan leasen bij ActivLease.

Kies uw leaseauto bij ActivLease

U kan van alle bovengenoemde modellen een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. ActivLease hanteert een grote voorraad met verscheidene motoren en uitrustingen. Wij helpen u bij iedere stap van het leaseproces. ActivLease is uw leaseintermediair!

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Golf, Qashqai en Clio zijn de best verko...