ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Tesla haalt Model 3 productiedoel van 5000 auto...

Tesla haalt Model 3 productiedoel van 5000 auto's per week

06-07-2018

Tesla haalt Model 3 productiedoel van 5000 auto's per week

De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische auto’s ter wereld, maar door productieproblemen is de levertijd lang. Oprichter Elon Musk meldt thans dat de productie in de goede richting gaat. De productiedoelstelling van 5000 Model 3 aantallen per week is gehaald! Dat is goed nieuws en het wordt beter want Musk verwacht dat 6000 modellen per week ook haalbaar wordt in de loop van juli. Tesla heeft circa 450.000 orders staan voor de Tesla Model 3. U kan de Model 3 reserveren bij ActivLease, naar verwachting gebeurt de levering naar Nederland in 2019.

Het nieuws van de gehaalde productiedoelstelling komt uit een interne email van Musk gestuurd naar zijn medewerkers. Reuters heeft de email kunnen zien en citeert Musk: “Ik denk dat we nu zijn uitgegroeid tot een echte autofabrikant.”

Productie van de Tesla Model 3

Tesla is wereldberoemd door de geraffineerde Model S en Model X modellen. Deze premium elektrische auto’s zijn alleen nooit met de hoeveelheden gebouwd zoals de betaalbare Tesla Model 3 nu. Dat zorgde voor een reeks tegenslagen zoals vertragingen, hogere kosten en zelfs een ontslagronde. Desalniettemin lijkt Tesla er sterker uit te komen en ook de aandeelhouders blijven het bedrijf steunen en verwachten dat de Model 3 het bedrijf winstgevend maakt.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 elektrisch bereik

Dat is begrijpelijk want de Tesla Model 3 wordt met zijn prijs en uitrusting een uiterst concurrerend model op de huidige EV markt. Het bevat veel technologie van de Model S maar in compacter formaat. Het elektrisch bereik ligt tussen de 350 kilometer en de 450 kilometer, wat het een van de zuinigste auto’s in zijn klasse maakt. De Model 3 komt met 5 zitplaatsen en een 15 inch aanraakscherm in het dashboard verwerkt.

Elektrisch leasen met vriendelijke bijtelling? Kies ActivLease!

Tesla start levering naar Nederland in de eerste helft van 2019, volgens de huidige verwachting. U kan de Tesla Model 3 bestellen bij ActivLease of op de hoogte gehouden worden wanneer duidelijkere levertijden beschikbaar zijn. Wilt u dit jaar nog rijden in een uitstekend gekwalificeerde elektrische auto? Bekijk ook onze leasetoppers zoals de Nissan Leaf, BMW i3 en de Hyundai KONA Electric. Onze vriendelijke medewerkers maken zo een leaseofferte voor u en u profiteert dit jaar nog van de vriendelijke bijtelling van vier procent bij een elektrische autolease.

Bron: Autovisie

Relevante artikelen

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018 | In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische spor...

Lees verder

Tesla Model 3 getest: is de veiligste auto op de weg!

12-10-2018 | De Tesla Model 3 komt in de toekomst naar Nederland en is reeds uiterst populair o...

Lees verder

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

31-07-2018 | Volgens de geruchten komt Tesla met een geheel nieuw interieur voor de Model S en...

Lees verder

Tesla werkt aan 'Mad Max'-modus voor zelfrijdende Autopilot-systeem

25-06-2018 | Tesla-baas Elon Musk geeft een voorproefje van een aantal interessante Autopilot-f...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.