ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeEquipment leaseKranen

Kranen

Voor uw onderneming kunt u een nieuwe hijskraan aanschaffen, maar een jong gebruikte kan ook een zeer goed alternatief zijn. ActivLease is niet merk gebonden en kan voor ieder merk en type kraan een passende financiering bieden. Elk type kraan kunt u in principe via een equipment lease financieren, zoals een mobiele telekraan, rupskraan, (mobiele) torenkraan, hoogwerker, havenkraan. Er komt een moment dat het materieel moet worden vervangen en dan staan wij graag voor u klaar. Of de volgende kraan nu een nieuwe of een gebruikte gaat worden. ActivLease zoekt graag de best passende equipment lease.

U bent geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen kraan. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte kraan aan te schaffen. En voor ActivLease het startpunt om de best passende financieringsoplossing aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Uw eigen kranen of kranen leasen? U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in uw kraan, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop de kraan aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Kraan financieren

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeEquipment leaseKranen