ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeEquipment leaseLandbouw

Landbouw

In de agrarische sector zijn de investeringen hoog. Een loonwerker dient flink te investeren in machines. Maar ook de veehouder of landbouwer dient over agrarisch materieel te beschikken om het bedrijf draaiende te houden. ​Het leasen van agrarisch materieel is een flexibele oplossing, afgestemd op uw onderneming. Dus bent u op zoek naar een nieuwe tractor, hakselaar, hooimachine of grondbewerkingsmachine? Bedenk dan eens wat voor extra mogelijkheden u kunt creëren, wanneer u een tractor leaset in plaats van aanschaft. Met het werkkapitaal dat u door middel van een equipment lease binnen uw onderneming houdt, kunt u verder innoveren.

U bent geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen. En voor ActivLease het startpunt om de best passende financieringsoplossing aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Uw eigen landbouw equipment leasen? U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in uw machinepark, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop uw machinepark aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Landbouw materieel

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeEquipment leaseLandbouw