ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAangetekend Mailen

Aangetekend Mailen

Bij ActivLease zijn we gek op innovaties. Daarom gebruiken we de dienst Aangetekend Mailen om u belangrijke documenten digitaal te versturen. Dat is niet alleen veiliger en sneller, maar ook een stuk beter voor het milieu. Net als een elektrische auto. Hoe Aangetekend Mailen precies werkt? We leggen het u graag uit.

Hoe werkt het?

Vroeger verstuurden we belangrijke documenten nog per post. Dat is nu ook mogelijk via de e-mail. Dankzij Aangetekend Mailen weten we zeker dat de documenten bij u aankomen en correct worden ondertekend door de juiste persoon of personen.

  • Aangetekend MailenU krijgt een aankondiging via Aangetekend Mailen dat ActivLease u een aangetekende e-mail heeft gestuurd.
  • U klikt op de knop ‘Vraag Aangetekende Mail op’ om de e-mail van ActivLease met bijlage(n) te ontvangen. Deze e-mail staat op een beveiligde server en kan niet door anderen worden gelezen.
  • U kunt de bijlage(n) digitaal ondertekenen en naar ActivLease retourneren.
  • De aangetekende e-mail bevat een ‘digitale vingerafdruk’. Hiermee kunt u controleren of de e-mail echt van ActivLease afkomstig is.

Heeft u nog een vraag?

Heeft u nog een vraag of opmerking over Aangetekend Mailen en de manier waarop ActivLease digitale documenten verstuurd? We horen het graag! Neem contact met ons op via salessupport@activlease.nl of 085 90 229 29.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.