ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog7 redenen om de Volkswagen Golf GTE te leasen

7 redenen om de Volkswagen Golf GTE te leasen

13-10-2016
7 redenen om de Volkswagen Golf GTE te leasen

De Volkswagen Golf GTE Connected Series is de populairste leaseauto van het moment bij ActivLease doordat wij een ongekend lage leaseprijs aanbieden voor de voorraadmodellen. Maar wist u dat er nog veel meer achter de Golf GTE schuilt dan goede rijprestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. Dit zijn ook redenen waarom u nu de Volkswagen Golf GTE moet leasen.

Reden 1: Met één druk op de knop rijdt u meteen elektrisch

De Volkswagen Golf GTE heeft een hybride aandrijving. Dat betekent dat u volledig op de benzinemotor of dieselmotor kan rijden maar ook volledig op de elektrische motor. Standaard rijdt de Golf GTE met hybride aandrijving en bepaalt het systeem welke motor op welk moment het meest geschikt is. Met één druk op de knop in de middenconsole, rijdt uw Golf GTE volledig elektrisch.

Reden 2: De actieradius doet niet onder voor een traditionele auto

De elektrische actieradius van de Volkswagen Golf GTE is 50 km (volgens NEDC). Maar wist u dat de totale actieradius van de hybrid wel 939 km kan bereiken? Een geweldige besparing voor uw portemonnee.

Reden 3: De Golf GTE is geruisloos tijdens het rijden

Natuurlijk kan u van een Volkswagen Golf kwaliteit verwachten, zoals een aandrijving met een motor die als muziek in de oren klinkt tijdens het accelereren. De Volkswagen Golf GTE is door de elektromotor nog stiller dan u verwacht. In de volledig elektrische motor rijdt u zelfs geruisloos!

Volkswagen Golf GTE Connected Series Interior

Reden 4: Compatible met de handige Mijn Volkswagen app

Uw Volkswagen Golf GTE is compatible met de Mijn Volkswagen app. Deze speciaal door Volkswagen ontwikkelde app geeft u met een druk op de knop toegang tot belangrijke gegevens van uw auto. De kilometerstand, brandstofniveau, rittenregistratie, laatste genoteerde positie van de Volkswagen Golf GTE. De Mijn Volkswagen app controleert ook of uw Volkswagen Golf GTE op slot zit en kan u pushberichten sturen als de bewegingssensoren worden geactiveerd.

Reden 5: De Volkswagen Golf GTE herkent wanneer u vermoeid bent

Uw aandacht kan verslappen tijdens het rijden, in het bijzonder in het donker of na een lange rit. De Volkswagen Golf GTE is uitgerust met vermoeidheidsherkenning dat geactiveerd wordt als u harder dan 65 km per uur rijdt. Het systeem analyseert uw rijgedrag, pedaalgebruik en de versnelling waarin u rijdt. Merkt het systeem dat u vermoeid bent, dan krijgt u met beeld en geluid een waarschuwing in het dashboard. Dit systeem is subtiel en heeft in het verleden al ongelukken voorkomen.

Reden 6: Uw brandstofkosten zullen lachwekkend laag zijn

Naar eigen onderzoek van Volkswagen, kost het opladen van het accupakket van de Volkswagen Golf GTE, u gemiddeld 40 euro per maand. Rijdt u volledig elektrisch (dit is haalbaar bij gemiddeld woon-werkverkeer), dan mag u lachend ieder tankstation voorbij rijden!

Volkswagen Golf GTE Connected Series

Reden 7: Meerdere uitvoeringen van de Volkswagen Golf GTE Connected Series kunt u nu nog met 15% bijtelling leasen

De 15% bijtelling voor de meest milieuvriendelijke hybrides verdwijnt vanaf 2017. U heeft nog een paar weken de tijd om uw Volkswagen Golf GTE lease te registreren. ActivLease kan kordaat uw nieuwe lease afsluiten. Wij hebben een grote Volkswagen Golf GTE voorraad voor een extra scherp tarief. Reageer nu zolang de voorraad strekt!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog7 redenen om de Volkswagen Golf GTE te leasen