ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

ActivLease presenteert: de Volvo V90 hybride

28-04-2016

ActivLease presenteert: de Volvo V90 hybride

Eerst was er de XC90 en de S90. Nu komt de derde en laatste variant van de 90-serie: de Volvo V90. Feitelijk de opvolger van de V70, maar wel een stuk dynamischer.

Ook deze V90 is gebouwd op het SPA-platform (scalable product architecture-platform). Dit biedt volgens Volvo nieuwe mogelijkheden op het gebied van design en uitrusting, zo heeft ActivLease voor u gelezen.

Wat zit er onder de motorkap?

Deze V90 is eventueel ook leverbaar met een hybride aandrijving, door de T8 Twin Engine met maximaal 410pk (een benzinemotor en een elektromotor). De accu kan genoeg energie leveren om ongeveer 50 km geheel elektrisch te rijden.

Daarnaast is er ook een dieseluitvoering leverbaar.

Technische snufjes

Natuurlijk is de V90, net als de S90, voorzien van een semi-autonome Pilot Assist-technologie en Animal Detection-technologie (wat voor Nederland misschien niet echt nodig is, maar in Scandinaviē is dit toch wel handig om aan boord te hebben).

Daarnaast bevat de boordcomputer Apple CarPlay, dus een koppeling met uw smartphone kan simpel worden gemaakt.

Net als bij Tesla en Renault is het infotainmentscherm verticaal gepositioneerd. Bijzonder detail is dat u dit scherm zelfs met handschoenen aan kunt bedienen!

De V90 heeft een uitstekende wegligging, maar ook een acceleratie waar u “U” tegen zegt. Daarnaast geeft het elektrisch rijden vooral heel veel rust!

Prijzen

De prijzen van deze geweldige V90 met Twin Engine zijn op dit moment (april 2016) nog niet bekend. Wel is de verwachting dat de bijtelling 17% zal gaan bedragen.

Deze V90 zal leverbaar zijn vanaf oktober 2016.

Nu al geīnteresseerd in deze Volvo? Neem dan nu alvast contact op met het team van ActivLease. Dan kunnen zij u verder helpen om deze Volvo alvast voor u te reserveren cq. te bestellen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogActivLease presenteert: de Volvo V90 hybride