ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAuto van het Jaar 2019 nominaties zijn bekend

Auto van het Jaar 2019 nominaties zijn bekend

26-11-2018

Auto van het Jaar 2019 nominaties zijn bekend

De nominaties voor Auto van het Jaar 2019 zijn bekendgemaakt. Uit een lijst met 38 kandidaten zijn zeven finalisten overgebleven. Deze auto’s nemen het tegen elkaar op in de eindstrijd, waarvan de winnaar in maart op de Autosalon van Genève wordt onthuld. Vorig jaar koos de jury voor de indrukwekkende Volvo XC40 als beste nieuwkomer. ActivLease zet de genomineerde auto’s van 2019 voor u op een rij.

Jaguar I-Pace

De meest opvallende nominatie van dit jaar? De Jaguar I-Pace. Met deze finaleplaats bewijst de allereerste volledig elektrische SUV uit Europa dat steeds meer mensen warmlopen voor EV’s. En wat ons betreft maakt de I-Pace meteen een goede kans om te winnen. De emissievrije aandrijving wordt op een mooie wijze gecombineerd met de passie en het rijplezier van een Jaguar. Ook beschikt de auto over een enorme actieradius en een elektromotor die waanzinnige prestaties oplevert. Interesse in de Jaguar I-Pace? U kunt een vrijblijvende leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Jaguar I-Pace

Uiteenlopende kandidaten

Onder de andere kandidaten komen we behoorlijk uiteenlopende auto’s tegen. Zo is daar de gloednieuwe Mercedes A-klasse, een moderne en compleet herziene versie van Mercedes’ populaire hatchback. Opvallend is ook de Peugeot 508, waarmee het Franse automerk sinds jaren weer een luxe sedan aanbiedt. Dan is er nog de Alpine A110, een sportauto die een klassieke knipoog meebrengt. De Citroën C5 Aircross, Ford Focus en Kia Ceed maken de selectie compleet.

Mercedes-Benz A-klasse Peugeot 508 Alpine A110 Ford Focus Kia Ceed

Voordelige auto leasen? Vraag een leaseofferte aan bij ActivLease!

Als expert in elektrisch leasen zien we natuurlijk graag een elektrische auto de eindstrijd winnen. De rest van de genomineerden zijn echter ook waardevolle kandidaten en u kunt ze zeer voordelig leasen bij ActivLease. In de outlet vindt u al meerdere scherpe aanbiedingen voor deze modellen. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan, dan gaan onze medewerkers graag voor u aan de slag!

Bron: Car of the Year

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAuto van het Jaar 2019 nominaties zijn bekend