ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBedrijfswagens met operationele lease of financ...

Bedrijfswagens met operationele lease of financiële lease

08-02-2016
Bedrijfswagens met operationele lease of financiële lease

Speciaal voor de ZZP’er, de bouw sector, de bakker, slager en nog vele andere bedrijfstakken hebben we de afgelopen weken gewerkt aan het vernieuwen van al onze uit voorraad en met veel korting leverbare bestelwagens.

Deze bestelwagens van de populaire merken en uitvoeringen: Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Volkswagen Transporter, Volkswagen Caddy en nog veel meer modellen zijn vanaf nu zichtbaar op onze website.

Of u de bedrijfswagens nu operationeel wilt leasen of financieel wilt leasen: het kan! Tevens kunnen wij u ook een scherp verzekeringsaanbod doen voor het verzekeren van uw bedrijfswagen. We werken vanaf 2016 ook met een extra scherp financial lease aanbod, vraag daarom zeker een prijsopgave.  We leveren u binnen 4 uur een scherpe offerte op basis van uw offerte.

Lat om lat en betonplexvloeren

Onze bedrijfswagen specialisten helpen u graag met de juiste inrichting van uw bestelwagen. Wij werken samen met de grotere leveranciers van complete bedrijfswagen inrichtingen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen met een simpele lat om lat met een 18mm betonplexvloer of een volledige mobiele werkplaats, voorzien van led verlichting en een eigen aggregaat. Wij weten de weg, daar waar het gaat om u een zo compleet mogelijk advies te geven op het gebied van het volledig en compleet inrichten van uw bedrijfswagen. Vanzelfsprekend nemen wij de kostprijs van dit alles ook mee in de leaseprijs.

Zelf een bedrijfswagen gevonden?

Indien u reeds zelf een bedrijfswagen heeft gevonden, dan doen wij u altijd een scherper aanbod dan uw huidige leverancier, vraag een offerte aan via onze offerte versnipperaar, binnen 4 uur ontvangt u van ons een scherp financieel lease aanbod voor uw nieuwe of gebruikte bedrijfswagen.

Operationele lease of financial lease

Moeite met de keuze, welke leasevorm voor u het beste is? Wij adviseren u graag als het gaat om voor u de beste keuze te maken. Wij zijn ervan overtuigd, dat elke situatie om een juiste keuze vraagt. Onze mobiliteitsadviseurs komen graag bij u langs om u verder te adviseren, daar waar het gaat om de meest geschikte leasevorm voor uw bedrijf. Dat doen we graag voor uw wagenpark, maar ook als u maar een bedrijfswagen of personenwagen heeft. 

Uw nieuwe bedrijfswagen snel gevonden

 

 

 

 

 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBedrijfswagens met operationele lease of financ...