ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBent u Autobrief II te slim af?

Bent u Autobrief II te slim af?

11-08-2015

Bent u Autobrief II te slim af?

Plug-in hybrides van Duitse kwaliteit

De Audi Q7 e-tron is vanaf het eerste kwartaal in 2016 leverbaar. De BMW X5 PHEV daarentegen is dit jaar nog te bestellen. Wanneer u dit jaar de BMW X5 PHEV nog least profiteert u maar liefst vijf jaar lang van een fantastische auto enerzijds en 14% bijtelling anderzijds. De Audi Q7 e-tron zal volgens de nieuwe bijtellingsregels in de 15% bijtellingscategorie vallen.

BMW X5 PHEV specificaties

De BMW X5 is een ruime auto met een laadruimte van maar liefst 1720 liter, maar heeft de verbruikswaarden van een kleine auto. In volledig elektrische modus heeft de BMW X5 PHEV maar liefst een actieradius van 30 kilometer. Dit is totaal emissie- als zowel brandstofvrij. De auto wordt aangedreven door een krachtige TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor en een zeer effeciënte eDrive elektromotor. De vierwielaandrijving van de auto zorgt voor de perfecte tractie.

Nu de BMW X5 plug-in hybrid leasen

Aangezien de bijtellingsregels op de schop gaan en in 2016 desastreuze gevolgen zal hebben voor mensen die vanaf dat moment een lease gaan afsluiten, is het aan te raden om dit jaar nog een lease af te sluiten. Neem bijvoorbeeld de BMW X5 met 245 pk en e-drive technologie. Wanneer u in 2015 deze auto least, betaalt u maandelijks slechts €492,- aan netto bijtelling per maand. Echter, in 2016 betaalt u maar liefst €737,- netto bijtelling per maand. Dat is €245,- meer. Wees geen dief van de eigen portomonnee.

De duurzame, hybride Audi Q7 e-tron

Los gezien van het feit dat het zonde is dat de Audi Q7 e-tron pas te bestellen is vanaf het eerste kwartaal in 2016, is deze Duits plug-in hybride ook bijzonder duurzaam. ’s Werelds eerste TDI plug-in hybride met quattro-aandrijving is goed voor 15% bijtelling. De auto sprint van 0 naar 100 km/u in zes seconden, maar verbruikt nog geen twee liter diesel op 100 kilometer. Daarmee is de Q7 e-tron goed voor een CO2-uitstoot van minden dan 50 gram per kilometer. Doordat de Audi Q7 e-tron zo duurzaam is, is de auto zeer aantrekkelijk voor de leaserijder. Een duurzame leaseauto gecombineerd met de sportiviteit en het comfort van de Audi Q7.

Lease nu het nog kan met lage bijtelling

Dat het leasen de komende jaren minder voordelig gaat worden, is een feit. Het is daarom zeer verstandig om nu nog een lease af te sluiten waarbij u geniet van een lage bijtelling. Daar heeft u nog vijf jaar plezier van. Wanneer u de BMW X5 PHEV dit jaar afsluit bespaart u €245,- netto bijtelling per maand. Dat is maar liefst €14.700,- in vijf jaar. Bekijk daarom nu nog onze lease outlet voor de beste leasedeals. Bent u Autobrief II te slim af? Ja

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBent u Autobrief II te slim af?