ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBetaalbare Tesla Model 3 van 35.000 dollar aang...

Betaalbare Tesla Model 3 van 35.000 dollar aangekondigd, later dit jaar in NL

01-03-2019

Betaalbare Tesla Model 3 van 35.000 dollar aangekondigd, later dit jaar in NL

De volgende doorbraak in elektrisch rijden staat voor de deur. Tesla biedt namelijk per direct een goedkopere versie van de Tesla Model 3 aan voor slechts 35.000 dollar. Het nieuwe instapmodel van de elektrische auto is nu te bestellen in de Verenigde Staten, maar komt later dit jaar ook naar Nederland. Dat is een geweldige ontwikkeling, want een Tesla zakelijk leasen wordt zo écht betaalbaar! Leveringen van de andere Model 3 varianten zijn al begonnen en u kunt bij ActivLease een vrijblijvende leaseofferte aanvragen.

Vanaf 35.000 dollar

Tesla CEO Elon Musk had bij de marktintroductie van de Model 3 beloofd dat er een goedkopere variant aan zou komen en het moment is nu daar. De Model 3 Standard Range heeft een vanafprijs van 35.000 dollar en een actieradius van 220 mijl (ruim 350 kilometer). De Standard Range Plus is er vanaf 37.000 dollar en komt met meer range, betere prestaties en een premium interieur. Hoeveel de goedkoopste Tesla Model 3 in Nederland gaat kosten is nog niet bekend, maar we gaan uit van een richtprijs van 43.000 euro inclusief BTW en importheffingen.

Tesla Model 3 met 4% bijtelling

De drempel voor een Tesla leasen wordt dankzij het nieuwe model weer een stuk lager. En het mooie nieuws voor zakelijke rijders is dat u straks kunt profiteren van de volledige 4 procent bijtelling als u een Tesla Model 3 Standard Range gaat leasen. De Long Range variant is momenteel bijzonder populair en met een gemiddeld bijtellingspercentage van slechts 7 procent ook uiterst aantrekkelijk om zakelijk te rijden.

Upgrade voor huidige modellen

Naast de aankondiging van de goedkopere Tesla Model 3 zegt het automerk met upgrades te komen voor de reeds beschikbare varianten. Die krijgen elk 5% meer piekvermogen. Bovendien wordt de snelste versie nóg sneller: de topsnelheid van de Model 3 Performance wordt verhoogd van 250 km/u naar 260 km/u.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 Standard Range leasen vanaf derde kwartaal 2019

Om de Model 3 goedkoper te kunnen aanbieden sluit Tesla een groot aantal van zijn fysieke winkels en kunnen klanten voortaan alleen online bestellen. Volgens Elon Musk is de voordelige Standard Range variant vanaf derde kwartaal dit jaar beschikbaar in Europa. We kijken er naar uit om deze aan ons huidige aanbod elektrische auto’s toe te voegen. Als elektrisch lease intermediair hebben wij nog enkele Tesla Model S en Model X op voorraad met volledige 4 procent bijtelling!

Bron: Tesla Blog

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBetaalbare Tesla Model 3 van 35.000 dollar aang...