ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDaar is ie dan, de Tesla Model 3! Nu al te rese...

Daar is ie dan, de Tesla Model 3! Nu al te reserveren via ActivLease

04-04-2016
Daar is ie dan, de Tesla Model 3! Nu al te reserveren via ActivLease

U moet nog heel even geduld hebben, maar de Apple onder de auto’s, oftewel de Tesla Model 3 is beschikbaar voor Europa vanaf 2018.

De Tesla….

Veel mannen lopen er helemaal warm voor. Nu kan ik u hier een heleboel vertellen, wat dit nieuwe model van Tesla allemaal aan boord heeft. Maar als u een beetje fan van Tesla bent, hoef ik u natuurlijk helemaal niets te vertellen, want dan weet u al dat de Tesla in minder dan 6 seconden naar 100 km/u accelereert. Daarnaast beschikt ook dit model over de Autopilot en diverse veiligheidsvoorzieningen.  

Zijn relatief grote actieradius van zo’n 350 km is voor Nederlandse begrippen ruim voldoende.

Afgelopen week stonden er in Amerika al zo’n 115.000 mensen notabene in de rij om dit nieuwe model van de Tesla te “ mogen” reserveren. Wereldwijd zijn er inmiddels zo’n 225.000 gereserveerd. Dit soort praktijken kennen we eigenlijk alleen als Apple weer eens een nieuwe model iPhone of iPad op de markt brengt. Het is Tesla derhalve uitstekend gelukt om een hype te creēren.

Als u nu al een Tesla Model S of Model X heeft krijgt u gelukkig wel voorrang om een Tesla Model 3 te kopen. Want in dat geval bent u (voor Europa) medio 2018 al aan de beurt. Maar bent u niet zo’n geluksvogel dan moet u nog iets langer wachter.

Eind 2017 zal gestart worden met de productie van de Tesla Model 3. Tesla werkt van west naar oost voor de Verenigde Staten en daarna komt Europa aan de beurt.

U kunt nu al een Tesla Model 3 reserveren via ActivLease

Met ingang van 31 maart kunt u de nieuwe Tesla al reserveren door een bedrag van € 1.000,00 vooruit te betalen.

Maar dan moet u wel nog even het geduld op kunnen brengen om te wachten totdat u met uw nieuwe voertuig kunt gaan rijden. En, zoals reeds gemeld, heeft u al een Tesla, dan krijgt u zelfs voorrang.

Deze Tesla Model 3 is dan wel kleiner dan Model S, maar kan toch nog altijd 5 inzittenden comfortabel van A naar B brengen. Het feit, dat het accupakket in de bodemvloer is verwerkt, ligt daaraan zeker ten grondslag.

Deze kleine Tesla is compleet nieuw en deelt zijn onderstel niet met Model S. Het design echter is wel typisch Tesla. Het 4K-display is niet in het dashboard verwerkt, maar is er als het ware voor geplaatst.

Concurrenten, voor zover je daarvan kunt spreken, voor Model 3 zijn de BMW 3-serie en de Mercedes C-klasse.

Wat maakt een electrische auto nou zo populair?

De belangrijkste reden daarvoor ligt in de financiēle sfeer, naast natuurlijk de milieu-voordelen. Een bijtelling van 4% is natuurlijk uitermate interessant. De Nederlandse overheid maakt het daarmee wel heel aantrekkelijk om een volledig electrische auto te leasen.

Daarnaast zijn de afstanden in Nederland relatief klein, waardoor een actieradius van 345 km ruim voldoende is.

Heeft u al een auto gereserveerd maar heeft u nog geen financiering of lease geregeld voor de Tesla Model 3? Doe dan een aanvraag via de website en wij regelen dan dat u ruim op tijd met uw Tesla Model 3 met een financiering of operationele lease de weg op kan. 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDaar is ie dan, de Tesla Model 3! Nu al te rese...