ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Citroën Cactus is een echte Citroën die u kan leasen bij ActivLease

22-02-2016

De Citroën Cactus is een echte Citroën die u kan leasen bij ActivLease

De Citroën C4 Cactus is een echte Citroën!

Als u denkt aan Citroën, dan heeft u waarschijnlijk, net als ik, gelijk de Lelijke Eend en de DS op uw netvlies!  Daarmee doet u de Citroën C4 Cactus eigenlijk teniet, want hij past prima bij dit rijtje.

Wat maakt van de C4 Cactus een echte Citroën?

Allereerst natuurlijk zijn uiterlijk! De Citroën C4 oogt stoer, maar ook aaibaar.  En zijn originele vormgeving werkt daar zeker aan mee. Door de kenmerkende airbumps (de deurbeschermende kussentjes) behoren kale randjes op uw deuren zeker tot het verleden.

Maar ook zijn gewichtsbesparende contstructie maakt, dat deze C4 Cactus een auto is, die prima past binnen het rijtje van de Lelijke Eend en de DS. Het feit, dat de achterramen alleen maar op een kiertje gezet kunnen worden en de achterbank uit een stuk is,  is hem te vergeven, aangezien hij hierdoor onder de magische grens van 1.000 kg  blijft.

Rij-eigenschappen Citroen Cactus.

De Cactus staat op het onderstel van d DS3 en dat maakt hem bijzonder comfortabel. Daarnaast geven de luxe stoelen, die niet onder doen voor uw heerlijke fauteuil thuis, het gevoel dat je over de weg zweeft. En ook hierdoor past hij binnen het rijtje van de Lelijke Eend en de DS. 

Eigenlijk heeft Citroën met deze C4 Cactus een auto geproduceerd, die eigenlijk zowel lollig als goedkoop is en ook nog over prima rij-eigenschappen beschikt. En natuurlijk is deze Citroen ook prima te leasen

Kosten wat zijn de kosten voor het leasen van de Citroën Cactus.

Wilt u ook gaan rijden met de Citroën Cactus? Neem dan even contact met het team van ActivLease! Voor een bedrag van € 366,-- per maand kunt u deze originele Citroën tot de uwe noemen. En wie wil dat  nou niet? Oh en wilt u nog rijden in een Citroën Cactus met 14% kijk dan even hier, wellicht staat er nog een voorraad auto voor u klaar.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Citroën Cactus is een echte Citroën die u ka...