ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Volvo V90 kunt u leasen via ActivLease

De nieuwe Volvo V90 kunt u leasen via ActivLease

22-02-2016
De nieuwe Volvo V90 kunt u leasen via ActivLease

Eindelijk is het zover. Volvo heeft op 18 februari de nieuwe Volvo V90 officieel onthuld in Zweden!

Daar waar eerder al de XC90 en S90 in het gamma verschenen, completeert de V90 de top-lijn van de 90-serie. Het zeer fraaie design wordt gecombineerd met een hoog comfornniveau en, hoe kan het ook anders, de meest moderne veiligheidsvoorzieningen. In 2020 is het de doelstelling van Volvo dat er geen verkeersdoden meer vallen bij aanrijdingen waar een Volvo bij berrokken is.

Motorisch gezien zal de V90 in Nederland vooral in trek zijn met de T8 Twin Engine met Plug-in hybride techniek, waardoor de V90 zeer veel met operational en financial lease in de zakelijke markt zal worden ingezet.

De exacte prijzen van de Volvo V90 zijn op dit moment nog niet bekend en zullen medio maart bekend worden gemaakt. Naar verwachting zal de V90 een vanaf prijs krijgen van ongeveer € 45.000,-. De V90 staat vanaf oktober bij de Nederlandse Volvo dealer.

De Volvo V90 in zakelijk perspectief leasen of kopen?

Zodra de prijzen bekend zijn zal de Volvo V90 via ActivLease voor operational en financial lease beschikbaar zijn. De V90 is dan via de carconfigurator zelf samen te stellen. Reserveer nu al de Volvo V90 via ActivLease. Klik hier voor meer informatie, de vanaf leaseprijs en het reserveren van de auto. Diverse andere Volvo lease modellen treft u ook met scherpe leaseprijzen in de outlet.

Meer nieuws volgt! 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Volvo V90 kunt u leasen via ActivLease