ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe vernieuwde Toyota RAV4; een stekkerloze hybr...

De vernieuwde Toyota RAV4; een stekkerloze hybride SUV!

13-02-2016

De vernieuwde Toyota RAV4; een stekkerloze hybride SUV!

De vernieuwde Toyota RAV4; een stekkerloze hybride SUV, maar wel met operationle lease. 

Wilt u wel een hybride rijden, maar heeft u geen zin om iedere keer uw auto aan de stekker te zetten? Of misschien heeft u er wel geen ruimte voor….Dan is de vernieuwde Toyota RAV4 misschien wel helemaal uw auto!

De RAV4 Hybrid is er al vanaf € 37.595,00, maar omdat zijn Co2-uitstoot niet onder de 50 gram is, krijgt hij dus wel 25% bijtelling. Dat neemt niet weg, dat hij nog altijd fors goedkoper is dan de Mitsubishi Outlander PHEV.

Overigens is de RAV4 ook verkrijgbaar in een 4x4 uitvoering, maar dan komt zijn prijs op € 45.795,00.De vernieuwde Toyota RAV4 heeft een facelift ondergaan, waardoor hij er een stuk pittiger uitziet. Hij deelt zijn techniek met een Lexus, waardoor hij een fors vermogen heeft van 197 pk! De RAV4 is prima geschikt om een aanhanger van maximaal 800 kg te trekken. Als u kiest voor de 4x4 kunt u er zelfs een caravan achter hangen tot zo’n 1650 kg. De Toyota RAV4 is een echte krachtpatser, maar hij rijdt lekker licht  en veert soepel.  Daarnaast is zijn interieur uitgerust met allerlei gadgets, zoals een info-display en is uitgerust met allerlei moderne assistentiesystemen, die hem vooral veilig maken.

Bent u geïnteresseerd in deze stoere SUV voor een aantrekkelijke leaseprijs? Neemt u dan vooral contact op met het team van ActivLease! Zij kunnen voor u berekenen welk maandbedrag voor u van toepassing is!  De Toyota RAV4 is te leasen op basis van operationele lease en financiële lease. 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe vernieuwde Toyota RAV4; een stekkerloze hybr...