ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Geef je Tesla zelf een onderhoudsbeurt met deze instructies

31-05-2019

Geef je Tesla zelf een onderhoudsbeurt met deze instructies

Tesla is druk bezig om het onderhoud van zijn auto’s beter en vooral makkelijker te maken voor bestuurders. Eerder introduceerde het bedrijf al een firmware update waarmee de Tesla zelf een diagnose kan geven van wat er vervangen moet worden. Nu heeft Elon Musk’s bedrijf instructies gepubliceerd voor wat eenvoudig onderhoud. Tesla-rijders hoeven daarvoor niet meer naar een service center toe, al kun u natuurlijk altijd nog langskomen zodat een Tesla-expert het kan doen. Interesse om ook een Tesla-rijder te worden? U kan nu de Tesla Model 3, Model S en Model X bij ActivLease bestellen!

Instructies voor Tesla-onderhoud

Het gaat om vrij eenvoudig onderhoud waarvoor je meestal geen of weinig gereedschap nodig hebt. Op de nieuwe onderhoudspagina van Tesla vindt je onderwerpen zoals ‘het herstarten van het touchscreen’ en ‘het kalibreren van de ramen’. De uitleg is Engelstalig maar er staan ook handige instructieplaatjes bij.

Voor de iets complexere dingen, zoals ‘het vervangen van de luchtfilters’ voegt Tesla GIF-jes toe zoals degene die je hieronder vindt. Zo zie je stap voor stap hoe je een nieuw luchtfilter in je Tesla plaatst!

Tesla luchtfilter vervangen

Tesla onderdelen bestellen

Natuurlijk betekent dit niet dat uw Tesla Service Center geen onderhoud meer aanbiedt. Maar stel dat u weinig tijd hebt om naar de dichtstbijzijnde locatie te rijden, dan is het erg handig dat de Amerikaanse autofabrikant deze instructies heeft vrijgegeven. Vervangende onderdelen kunnen tevens bij een Tesla Service Center worden besteld, zodat ze klaarliggen wanneer u langskomt voor een beurtje. Eerder gaf Elon Musk ook al de onderdelenlijsten voor de Tesla Model S, Model X en Model 3 vrij.

Tesla Model 3 leasen? Dat doet u bij ActivLease!

De goede tijden zijn weer aangebroken voor de elektrische autofabrikant. Niet alleen gaat de productie van de populaire Model 3 als een (SpaceX-)raket, de vraagt blijft ook toenemen in Nederland. Elektrisch rijden breekt steeds meer door onder Nederlanders en dat komt niet alleen door de zeer voordelige 4% bijtelling. ActivLease ontvangt ook steeds meer leaseoffertes voor andere modellen zoals de Volkswagen e-Golf en KONA Electric. Bent u ook klaar voor de elektrische revolutie? Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Bron: Electrek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGeef je Tesla zelf een onderhoudsbeurt met deze...