ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogIn de lease bij ActivLease: De Kia Rio

In de lease bij ActivLease: De Kia Rio

23-03-2016

In de lease bij ActivLease: De Kia Rio

Het leasen van een Kia Rio geeft u een goed gevoel!

De Kia Rio kwam in 2011 op de markt en in 2015 is dit stijlvolle karretje een beetje opgefrist, waarbij de grille en de bumpers wat zijn aangepast. En qua technische snufjes is eigenlijk alleen het navigatiesysteem verbeterd. Maar ach, als het goed functioneert, waarom zou je het dan veranderen? Natuurlijk kunt u de Kia Rio leasen via ActivLease!

Waarom geeft de Kia Rio eigenlijk  een goed gevoel?

Allereerst oogt de Kia Rio lekker sportief, ligt ie lekker laag op de weg. Daarnaast doet zijn silhouet bijna coupé-achtig aan. Door de dynamische v-vormige lijnen lijkt de auto erg graag naar voren te willen, zelfs al staat ie stil.

Daarnaast is de Kia Rio een hele veilige auto door het hoogwaardig, verstevigd staal dat is gebruikt voor de carrosserie en 6 airbags aan boord. Een pakket van slimme veiligheidssystemen zorgt ervoor, dat u maximaal beschermd bent tegen eventuele, onverhoopte ongelukken.

Van binnen oogt de Kia Rio bijzonder stijlvol en compleet, door het overzichtelijk ingedeelde dashboard, met pianolak afgelakte middenconsole en matchroom. De airco is erg makkelijk te bedienen.

Bij de ExecutiveLine wordt standaard een goed af te lezen navigatiesysteem met een 7” touchscreen geleverd met achteruitrijcamera. Bij de DynamicLine is dit navigatiesysteem tegen meerprijs overigens bij te bestellen.

Wat zit er onder de motorkap?

De Kia Rio is leverbaar met één dieselmotor, de 1.1 CRDi met 75 pk. Daarnaast zijn er ook twee verschillende benzinemotoren, namelijk de 1.2 CVVT met 85 pk en de 1.4 CVVT met 109 pk.
Voor de 1.4 CVVT kunt u kiezen voor een handgeschakelde of een automatische versnellingsbak

De Kia Rio is overigens lekker zuinig en zijn pk’s zijn ruim voldoende voor de Nederlandse platte wegen, hoewel u misschien bij het inhalen even terug moet schakelen. De Rio ligt mooi op de weg en stuurt licht.

De Kia Rio leasen?

Zijn prijs is in basis erg scherp, waardoor het niet echt een probleem hoeft te zijn, dat de Rio 20% bijtelling oplevert. Voor een leaseprijs van € 255,00 per maand kunt u al rijden met deze comfortabele Kia Rio.

Als u nu contact opneemt met het team van ActivLease, helpen zij u graag verder met een offerte voor operational lease of financiële lease

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogIn de lease bij ActivLease: De Kia Rio