ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuw bij Volkswagen: de nieuwe Tiguan 2016

Nieuw bij Volkswagen: de nieuwe Tiguan 2016

08-02-2016
Nieuw bij Volkswagen: de nieuwe Tiguan 2016

Nieuwe rijk uitgeruste Volkswagen Tiguan vanaf mei 2016 leverbaar.

Eindelijk daar is hij dan: de nieuwe Volkswagen Tiguan! Groter en breder dan zijn voorganger, goedkoper in prijs. Leverbaar met verschillende motoren: benzine, TSI en verschillende diesel uitvoeringen.  En ja, geloof het of niet, maar er komt ook een vierwiel aangedreven Tiguan uitvoering.

De Tiguan vierwielaangedreven uitvoering:

De Tiguan uitvoering is later dit jaar leverbaar in een vierwielaangedreven uitvoering. Op de recent door de volkswagen vrijgegeven persfoto’s zie je een dikke auto, die strak op zijn wielen staat. De nieuwe Tiguan zal, net als de Passat, gebouwd worden op het MQB platform. Hierdoor mag je er straks op rekenen, dat de auto rijk is uitgerust met de meest mooie, technische attributen, die je mag verwachten van een dergelijke auto.

Als je de auto nog dit jaar wilt gaan rijden, adviseren wij je de auto tijdig te reserveren bij de dealer. De auto komt dit jaar, maar naar verwachting zal de Tiguan in 2016 snel uitverkocht zijn.

Wees er daarom vlot bij en reserveer de auto bij ons! Prijzen en leaseprijzen van de Volkswagen Tiguan kunt u vinden op onze website. Naar verwachting starten de prijzen van de Tiguan bij € 28.790,-. Dat betekent, dat de auto naar verwachting leverbaar is met een leaseprijs per maand vanaf € 490,- ex BTW.

Daarvoor rij je straks in een compleet uitgeruste auto. Wil je er als eerste bij zijn? Configureer dan als een van de eerste deze auto op onze website en vraag direct een leaseofferte voor operationele lease of financial lease aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuw bij Volkswagen: de nieuwe Tiguan 2016