ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuw Outlander PHEV model

11-05-2015

Nieuw Outlander PHEV model

Mitsubishi Outlander PHEV Limited Edition X-Line

De hybride Outlander is per direct beschikbaar in een nieuwe uitvoering. Dat maakt Mitsubishi Motors Nederland bekend. Deze Outlander gaat het label X-Line Limited Edition meekrijgen. De populaire crossover van Mitsubishi deed het al goed in de zakelijke markt, maar met deze nieuwe uitrustingslijn verwacht de importeur nog meer auto's te gaan verkopen. De zzp'er en mkb'er kiest er veelal voor om de Mitsubishi Outlander PHEV te financieren middels een financial lease oplossing. Met de consumentenprijs van 43.990 euro voor de X-Line is het leasetarief ook interessant.

Standaarduitrusting Outlander Limited Edition X-Line

De meeste luxe uitvoering van de Outlander Plug-in Hybrid was tot voor kort de Instyle. De nieuwe X-Line beschikt echter over dezelfde opties, maar kent een lagere catalogusprijs. Het verschil bedraagt maar liefst 5.000 euro! Hiermee gaat het om een bijzondere aanbieding. De belangrijkste Limited Edition kenmerken zijn lederen bekleding, 18" lichtmetalen velgen en een premium audiosysteem.

Mitsubishi Outlander PHEV X-Line Limited Edition Mitsubishi Outlander PHEV Lease actie uitvoering Outlander Hybride X-Line achterzijde Mitsubishi Outlander PHEV 2015 interieur Mitsubishi Outlander PHEV bagageruimte

Veiligheidsvoorzieningen in de Outlander 2015 Limited Edition

Een nieuwe Mitsubishi staat inmiddels wel bekend als een veilige wagen voor heel de familie. Maar de Outlander 2015 doet daar nog een schepje bovenop. Zo is de Limited Edition versie van de Outlander voorzien van Active Stability en Traction Control. Deze actieve systemen kunnen ongevallen helpen voorkomen. Daarnaast is er de bekende reeks aan passieve veiligheidsverhogende maatregelen. Handig bij deze grote SUV is de achteruitrijdcamera, waarmee je in vrijwel elk parkeervak achteruit inparkeert.

Mitsubishi Outlander PHEV X-Line prijzen

Exclusief btw kost de nieuwe Outlander Limited Edition met X-Line pakket 36.432 euro. De consumentenprijs is 43.990 euro exclusief afleverkosten. De metallic of pareleffect lak is optioneel en kost €740,-. Het financial lease tarief van Mitsubishi Autoleasing via ActivLease kunt u hier zelf berekenen. Uiteraard is full operational lease ook mogelijk. Er zijn diverse aanbiedingen actueel. Al vanaf 585 euro per maand rijd je zorgeloos rond met de nieuwe X-Line Outlander.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuw Outlander PHEV model