ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf actieradius 378 km, januari...

Nieuwe Nissan Leaf actieradius 378 km, januari 2018 leasen bij ActivLease

14-09-2017
Nieuwe Nissan Leaf actieradius 378 km, januari 2018 leasen bij ActivLease

Er werd reeds door velen naar uitgekeken en thans heeft Nissan hem onthuld, de nieuwe Nissan Leaf. De nieuwste iteratie van de elektrische auto krijgt een batterij van veertig kilowattuur dat resulteert in een actieradius van 378 kilometer. De nieuwe Nissan Leaf komt januari 2018 naar Nederland en u kan hem vanaf oktober bestellen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en kies voor de voordelige bijtelling van vier procent voor elektrische leaseauto’s.

Geld verdienen met elektriciteit van de Nissan Leaf

Nissan maakte veel technische details van de nieuwe Nissan Leaf bekend. Veel intelligente technologieën zijn aan de elektrische auto toegevoegd om tot efficiënter energiegebruik te komen. Nissan introduceert ook Vehicle-2-Grid. De Nissan Leaf is in staat om overbodige energie terug te geven aan het elektriciteitsnetwerk. Een leaserijder van de Leaf kan dan geld verdienen aan stroom die tijdens het rijden gegenereerd wordt. Om het plan te voltooien kondigde Nissan xStorage aan, een eigen opslagsysteem dat bepaalt als elektriciteit opgeslagen moet worden en wanneer het beste moment is om het te verkopen.

ProPilot technologie in de Nissan Leaf

Voor rijgemak zit u bij de nieuwe Nissan Leaf ook goed. Nissan introduceert veel autonome rijtechnologie in de leaseauto. ProPilot bijvoorbeeld, dat de Nissan Leaf zelfstandig laat rijden binnen een rijstrook op de snelweg. U kan de auto ook zelf laten parkeren door ProPilot. E-Pedal technologie is nog een knappe innovatie die de basisfuncties van autorijden onder 1 pedaal plaatst. U als leaserijder kan door het gaspedaal in te drukken de Nissan Leaf starten, wegrijden en snelheid minderen. En het pedaal loslaten brengt de Leaf remmend tot stilstand ook op een helling.

De nieuwe Nissan Leaf leasen? Kies ActivLease!

De vanafprijs van de Nissan Leaf blijft nog even het geheim van de Japanners. Vanaf oktober kan u een leaseofferte aanvragen bij ActivLease en aan het begin van 2018 vrolijk rijden in de elektrische topper. En als u een huidige Nissan Leaf wilt leasen, hebben wij nog een aantal voorraadmodellen. Een totaal elektrische auto leasen in 2017 betekent dat u in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent. Uiterst voordelig en onze medewerkers helpen u bij iedere stap van de elektrische overstap. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook helpen bij het installeren van een laadstation op eigen terrein. Doe mee aan de elektrische overstap en lease een Nissan Leaf bij ActivLease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf actieradius 378 km, januari...