ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Opel Astra is Auto van het Jaar 2016

10-03-2016

Opel Astra is Auto van het Jaar 2016

De Opel Astra is verkozen tot Auto van het Jaar 2016. De Opel Astra laat daarmee onder andere de Audi A4, Skoda Superb en Volvo XC90 achter zich. De Opel behaalde de winst met in totaal 309 punten. De tweede plek was voor de Volvo XC90 met 294 punten. Het is de vijfde keer dat Opel de titel in de wacht sleept sinds het begin van de verkiezingen in 1964.

Complete uitrusting

De nieuwe Opel Astra wordt geroemd om zijn complete uitrusting, Voor het eerst zijn er veiligheidssystemen beschikbaar, die voorheen alleen op auto’s in een hogere klasse beschikbaar waren. Zoals bijvoorbeeld bi-xenon koplampen die ook de bocht inschijnen, Opel Eye met verkeersbordherkenning, een rijstrook- en grootlichtassistent en Forward Collision Warning. Al deze systemen zijn tegen een aantrekkelijke lease prijs beschikbaar.

Aantrekkelijke lease auto

De Opel Astra is al te leasen vanaf € 319,- per maand. Vanaf € 339,- is de Astra Sports Tourer beschikbaar in de lease. Wil je beschikken over alle veiligheidssystemen? Ga dan voor de Astra in Innovation uitvoering. Uiteraard kun je de Astra naar eigen wens samenstellen op de website van ActivLease en kun je een operational lease of financial lease offerte bij ons opvragen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Astra is Auto van het Jaar 2016