ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOpel Crossland X leasen in 2017

Opel Crossland X leasen in 2017

10-11-2016

Opel Crossland X leasen in 2017

Opel timmert aan de weg voor 2017 en heeft de opvolger van de Meriva vrijgegeven. Omdat het model zo sterk verschilt is hij omgedoopt tot de Opel Crossland X. Deze crossover staat gepland voor een introductie in het najaar van 2017. De volwaardige onthulling zal op de Autosalon van Genève gebeuren, maart 2017. Wordt 2017 het jaar van Opel? Het bedrijf wil maar liefst 7 modellen lanceren!

Opel Crossland X varianten

De Opel Crossland X krijgt niet voor niets een nieuwe naam. De technische basis, carrosserie en zelfs de motoren zijn gebouwd volgens een totaal nieuw concept. De technische basis zal dezelfde zijn als de Citroën C3 Picasso die volgend jaar wordt geïntroduceerd. Opel wil zich de komende jaren focussen op crossovers in plaats van ruimtewagens. Vandaar dat er ook een grotere uitvoering van de Crossland X in ontwikkeling is, die de Zafira gaat vervangen. Dit proces zal langzaam verlopen. Opel bevestigde reeds dat het de grotere Crossland X naast de huidige Zafira zal verkopen in het begin. De Opel Crossland X komt met 5 zitplaatsen terwijl de grotere variant 7 zitplaatsen krijgt.

Opel Crossland X

Blijf op de hoogte van de Opel Crossland X

Opel werkt ook aan een nieuwe Opel Insignia-lijn. Op de Autosalon van Genève willen de Duitsers deze modellen tonen, inclusief de Opel Crossland X. Natuurlijk kan u ook de nieuwe Opels leasen bij ActivLease. Onze volledige Opel voorraad is online te bekijken. Neem contact op met onze medewerkers als u op de hoogte wilt blijven van productinformatie voor de Opel Crossland X. Of houdt ons weblog in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent Opel.

Tags
Opel
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Crossland X leasen in 2017