ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogRange Rover Sport 2017 model komt met viercilin...

Range Rover Sport 2017 model komt met viercilinder motor

17-08-2016
Range Rover Sport 2017 model komt met viercilinder motor

Land Rover heeft het 2017 model van de Range Rover Sport onthuld. De SUV komt met de nodige updates maar het grootste nieuws is de introductie van een viercilinder Ingenium dieselmotor: de 2.0 liter SD4-motor. De aandrijving levert een goede prestatie en is veel lichter dan de huidige zes- en achtcilinder motoren. Dat zie je terug in de verbruikscijfers wat de nieuwe Range Rover Sport zeer interessant maakt om te leasen. ActivLease verwacht de nieuwe Range Rover Sport in het eerste kwartaal van 2017 en kan direct een leaseofferte voor u maken.

240 pk vermogen en laag brandstofverbruik

De nieuwe uitvoering van de Range Rover Sport hoeft niet zoveel power onder de motorkap te hebben, vindt Land Rover. De Sport zal met de 240 pk sterke viercilinder motor lang niet zo hard ronken als je verwacht van een SUV, maar het zilveren randje is dat je minder vaak naar een tankstation hoeft te rijden. De nieuwe dieselmotor heeft op papier een verbruik van 6,2 liter op 100 kilometer. De CO2-uitstoot is daarbij 164 gram per km. Erg indrukwekkend voor een Range Rover SUV. En het koppel is ook nog eens 500 Nm!

Range Rover Sport 2017

Range Rover Sport verbeteringen

Maar er is meer want de Range Rover Sport 2016 editie komt ook met een upgrade voor de All-Terrain Info Center. Het infotainment systeem krijgt met de InControl Touch Pro een nieuw 10 inch touchscreen in het dashboard verwerkt. Dat scherm onthoudt ook je populairste routes en raadt vanzelf via GPS tracking dat je de route aan het rijden bent. Een verbeterd camerasysteem zorgt voor extra veiligheid en kan nu ook verkeersborden lezen en, gebaseerd op die informatie, de snelheid vanzelf aanpassen.

Range Rover Sport 2017 leasen? Vraag nu een offerte aan

De Range Rover Sport met zuinige viercilinder motor verschijnt Q1 2017. De nieuwe technologie wordt tegelijkertijd doorgevoerd bij de oude motoruitvoeringen. Range Rover Sport leasen? De prijzen zijn inmiddels bekend dus ActivLease kan direct een vrijblijvende leaseofferte voor u maken!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRange Rover Sport 2017 model komt met viercilin...