ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model S en X update maakt 640 km actieradius haalbaar

15-06-2019

Tesla Model S en X update maakt 640 km actieradius haalbaar

Tesla zit niet stil en werkt aan een grote nieuwe modelupdate voor de populaire Model S en Model X. Volgens CEO Elon Musk werkt het bedrijf aan modelupdates die 640 kilometer kunnen rijden zonder te laden! De modelupdates staan gepland voor later dit jaar en brengen nog veel meer nieuws naar de elektrische auto’s. Bij ActivLease kan u altijd terecht voor de nieuwste Tesla Model S of Tesla Model X. Wij hebben een uitgebreide voorraad en onze vriendelijke medewerkers maken graag een vrijblijvende leaseofferte voor u. Een Tesla leasen in 2019 betekent bovendien dat u slechts 4% bijtelling krijgt!

Standaard 3 motoren voor de Tesla Model S en X

De Tesla Model S en X krijgen dus nieuwe topmodellen later dit jaar. Tesla haalt de ongelofelijke hoge actieradius dankzij nieuwe motoren, betere batterijen en een vernieuwd laadsysteem. De Model S Ludicrous Performance heeft nu 3 motoren (1 op de vooras en 1 per achterwiel, maar dat moet de standaard gaan worden voor de nieuwe uitvoeringen.

De verbeterde motoren worden vergezeld door een groter accupakket. In kWh dan, want het gewicht en de omvang zouden hetzelfde blijven. Zeer indrukwekkend!

Tesla Model S

V3 Supercharger ondersteuning

Tot slot is de nieuwe generatie Tesla Model S en X klaar voor V3 Superchargers. Deze supersnelle laadsystemen kunnen een laadcapaciteit aan van wel 250 kW. Tesla gaat haar auto’s bovendien voorzien van geavanceerde koelsystemen om de prestaties tot het uiterste te drijven.

Snel een Tesla leasen doet u bij ActivLease! Altijd 4% bijtelling!

Samen met de hoge vraag naar de Tesla Model 3 en de toenemende productiecapaciteit, zijn het goede tijden voor Tesla-bazen en Tesla-rijders. Bij ActivLease zijn we ook fan van Tesla en hebben we mede daardoor een grote voorraad tot uw beschikking. U kan de Tesla Model S of Model X snel leasen via ActivLease. Daarnaast accepteren we ook bestellingen voor de zeer gewilde Tesla Model 3, waarvan regelmatig leveringen binnenkomen. Alle modellen zijn volledige uitstootvrij en mag u daarom leasen met de vriendelijke 4% bijtelling. Kies vandaag nog voor uw Tesla lease!

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S en X update maakt 640 km actierad...