ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Dit zijn de opties in het rijgedrag van...

Video: Dit zijn de opties in het rijgedrag van de Polestar 2

26-03-2021

Video: Dit zijn de opties in het rijgedrag van de Polestar 2

Een van de elektrische auto’s met een duidelijk sportief karakter is de Polestar 2. De wortels van Polestar liggen dan ook in het maken van performance uitvoeringen voor Volvo. De elektrische Polestar 2 heeft veel sportieve trekjes hiervan geërfd. De juiste rijeigenschappen zijn hierbij natuurlijk erg belangrijk en als leaserijder van een Polestar heeft u hier dan ook diverse keuzes in.

Rijgedrag naar wens aanpassen

Vrijwel alle elektrische auto's bieden de keuze uit verschillende rijmodi. Deze hebben als doel om de actieradius te optimaliseren, of juist het volledige vermogen beschikbaar te stellen. Met de Polestar 2 zijn er nog meer mogelijkheden om het rijgedrag naar wens aan te passen. De stuurkracht is bijvoorbeeld in te stellen op 3 verschillende niveaus. Zo kunt u kiezen tussen comfortabel stuurgedrag met maximale stuurbekrachtiging, of juist wat zwaarder sturen voor sportief rijgedrag. Als u van sportief rijden houdt en niet wil dat de elektronische hulpmiddelen voor stabiliteit ingrijpen, dan kunt u deze functies uitschakelen.

Autorijden met één pedaal

De Polestar 2 heeft een royale actieradius van 470 kilometer. Toch maakt de auto het aantrekkelijk om gebruik te maken van regeneratief remmen, om zo energie terug te winnen voor het accupakket. Polestar noemt het “met één pedaal rijden” en dit is in te stellen in 3 niveaus. Op het laagste niveau zal de auto gewoon doorrollen als het stroompedaal wordt losgelaten, bij het zwaarste niveau zal hij afremmen alsof u zelf afremt. Daarnaast kunt u nog kiezen of de auto begint te rollen als u de rem loslaat, of juist stil blijft staan totdat u gas geeft.

Nog een beperkte voorraad Polestar 2 met 8% bijtelling!

Met de stuurkracht opties en het uitschakelen van de elektronische hulpsystemen heeft de Polestar 2 genoeg te bieden voor de veeleisende en sportief ingestelde leaserijder. En dan is er ook nog de Polestar 2 met het indrukwekkende Performance Pack! Bij ActivLease kunt u de Polestar 2 nog leasen met slechts 8% bijtelling, dankzij een 2020 kenteken. Dit is een beperkte voorraad, dus wees er snel bij en vraag onze lease adviseurs naar de mogelijkheden, of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan!

Tags
Polestar
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Dit zijn de opties in het rijgedrag van...