ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit zit er allemaal op het Polestar 2 Performan...

Dit zit er allemaal op het Polestar 2 Performance pack

02-10-2020

Dit zit er allemaal op het Polestar 2 Performance pack

Ook elektrische auto's komen steeds vaker in de vorm van een extra snelle of extra sportieve variant. Een bekend voorbeeld is Tesla met Performance uitvoeringen van al hun modellen. Ze zien er sportiever uit en trekken nóg sneller op. Ook de Polestar 2 is naast de reguliere versie te leasen met een Performance pakket. Dit pakket maakt de sportieve look van de Polestar helemaal compleet en zorgt voor een ongeëvenaarde wegligging. In deze blog bekijken we wat er precies verandert als de Polestar 2 wordt uitgerust met het Performance pakket.

Wat verandert er precies?

Wanneer het Performance pakket wordt aangevinkt in de configurator, wordt de Polestar 2 uitgerust met aluminium remklauwen van het Italiaanse Brembo. Deze zijn stijver, bieden een gelijke remdruk en remkracht en reageren sneller bij elke temperatuur. Ook wordt de hele ophanging onder handen genomen met Öhlins Dual Flow Valve-dempers. Deze zorgen voor een betere grip en tractie op de wielen en een responsiever rijgedrag in het algemeen.

De Polestar 2 met Performance pack is ook in zijn uiterlijk te onderscheiden. Met het Performance pack wordt de auto uitgerust met exclusieve 20 inch stalen velgen met Y-vormige spaken en zwarte accenten. Verder krijgt de auto Zweeds gouden details. Zo zijn de  remklauwen, de ventieldoppen en de veiligheidsgordels uitgevoerd in die kleur.

Het vermogen blijft gelijk, de actieradius niet

Het verschil in daadwerkelijke performance haalt Polestar dus uit de ophanging en remmen. Het vermogen en acceleratie van 0 naar 100 veranderen niet ten opzichte van de reguliere uitvoering, maar die zijn met 408 pk en 4,7 seconden toch al niet mis! Daarbij moet niet onderschat worden dat een betere en sportievere ophanging een groot verschil kan maken! Door de sportievere uitrusting heeft Polestar de verwachtte actieradius iets naar beneden bijgesteld. Die gaat van 470 naar 443 kilometer.

Een Polestar least u bij ActivLease

Polestar is van oorsprong een performance merk en het Performance pakket maakt de Polestar 2 dan ook helemaal af. Voor een meerprijs van €6.000 wordt het op de auto geleverd. De Polestar 2 is, ook inclusief Performance pakket, te leasen bij ActivLease. Vraag daarvoor een vrijblijvende leaseofferte aan of neem direct contact op met onze medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit zit er allemaal op het Polestar 2 Performan...