ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Tiguan nu te leasen met sterkere mot...

Volkswagen Tiguan nu te leasen met sterkere motoren

26-08-2016

Volkswagen Tiguan nu te leasen met sterkere motoren

De Volkswagen Tiguan kreeg eerder dit jaar een update met o.a. de Tiguan GTE. Nu al wordt er onder de motorkap meer power toegevoegd. De VW Tiguan kan per direct besteld worden met een 2.0 TSI benzinemotor en een 2.0 twinturbo TDI dieselmotor. De Volkswagen SUV trekt daarmee sneller op en bereikt ook een hogere topsnelheid. Standaard meegeleverd zijn de bekende 7-traps DSG-automaat en 4Motion four wheel drive. ActivLease accepteert meteen offerte aanvragen voor een Volkswagen Tiguan lease.

Volkswagen Tiguan 2.0 TSI benzine

Het Volkswagen Tiguan topmodel kwam voorheen met 180 pk onder de motorkap. De 2.0 turbomotor gooit dat omhoog naar 220 pk. Dat getal haalt de Tiguan tevens als topsnelheid. Er zit net iets meer pit in de grote Volkswagen! Van 0 naar 100 km / u doet hij in 6,5 seconden.

Volkswagen Tiguan 2.0 twinturbo diesel

Het nieuwe topmodel van de Volkswagen Tiguan komt met de 2.0 twinturbo dieselmotor. 240 pk sterk en nog net iets sneller met 228 km / u topsnelheid volgens het boekje. De Duitsers maken het Tiguan topmodel nog iets specialer door nieuwe uitlaatsierstukken te leveren. Heeft de Tiguan normaal 2 uitlaten links zitten, nu zijn ze links en rechts geïntegreerd in de bumper. De hoekige sierstukken geven de VW Tiguan een nog luxere uitstraling.

Volkswagen Tiguan 2016

Meteen beschikbaar om te leasen!

Sportieve toevoegingen aan de Volkswagen Tiguan range. Zowel benzine- als dieselrijders mogen in hun nopjes zijn. U kunt meteen bij ActivLease een offerte aanvragen voor een Tiguan lease. Ook andere uitvoeringen van de Volkswagen Tiguan zijn leverbaar voor operational lease of financial lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Tiguan nu te leasen met sterkere mot...