ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogWaarom de Volvo XC90 Zakenauto van het Jaar 201...

Waarom de Volvo XC90 Zakenauto van het Jaar 2017 is

04-10-2016
Waarom de Volvo XC90 Zakenauto van het Jaar 2017 is

De Volvo XC90 is uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2017. De Award, die door de grootste leasemaatschappijen, onafhankelijke lease-experts en vooraanstaande vakjournalisten wordt uitgereikt, kiest jaarlijks de beste zakenauto op de markt. De auto moet zich op alle praktische gebieden bewijzen als een uitstekende keuze, inclusief de leaseprijs. Dit zijn volgens ActivLease de belangrijkste redenen waarom de Volvo XC90 dé Zakenauto van het Jaar 2017 is.

Reden 1: Een fantastische hybride leaseauto

De Volvo XC90 kan met verscheidene benzine- en dieselmotoren worden geleverd, waaronder uitvoeringen met AWD. Maar de T8 TwinEngine hybride aandrijving is de spannendste XC90 uitvoering.

Deze vooruitstrevende hybride aandrijving levert 407 pk vermogen en een koppel van 640 Nm. Met standaard een achttrapsautomaat en AWD. De Volvo XC90 brengt snelheid en zuinigheid bij elkaar. Niet alleen dat, door de lage CO2-uitstoot kunt u de Volvo XC90 leasen met 15% bijtelling voor de komende 60 maanden. Alleen nog bij kentekenregistratie in 2016!

Reden 2: Een unieke uitstraling die het beste van Volvo presenteert

Volvo heeft met de XC90 niet zomaar een spannende nieuwe SUV op de markt gebracht. De hele designfilosofie van de Volvo auto’s werd teruggebracht naar de tekentafel om de XC90 te verwezenlijken. Hard werken wordt beloond want het innovatieve karakter van het exterieur en het comfort van het ruime interieur zijn niet voor het eerst beloond met een grote titel zoals Zakenauto van het Jaar. Alles klopt aan de Volvo XC90 en de ontwerptaal wordt mede daarom doorgetrokken naar toekomstige Volvo-modellen.

Volvo XC90 2016

Reden 3: De luxe van Volvo als merk

Ook Volvo als merk heeft meegedragen aan de winst van de XC90. Rijdt u in een Volvo, dan rijdt u in een kwaliteitsauto. Dat ziet u ook terug in de Volvo XC90, die volledig gebouwd is met hoogwaardige materialen en daarbij met een luxe uitrusting en veel garantie wordt geleverd. Uiteraard plukt u daar ook de vruchten van als u een Volvo XC90 leaset bij ActivLease.

Reden 4: De Volvo XC90 leaseprijs is bijzonder laag

De laatste en misschien wel belangrijkste reden is de prijs-kwaliteit verhouding van de Volvo XC90. Voor onze scherpe leaseprijs krijgt u een SUV die zowel voor werk als de familie gebruikt kan worden. Comfort, zakelijke uitstraling, goede prestaties en een elektrische aandrijving komen uitzonderlijk goed samen in de XC90.

Vraag gerust een leaseofferte aan voor de Volvo XC90 met 15% bijtelling. Wij hebben diverse uitvoeringen van de XC90 hybrid uit voorraad leverbaar. U kunt echter ook de Volvo XC90 met benzinemotor of dieselmotor leasen bij ActivLease. Vraag om leaseadvies en maak nog in 2016 gebruik van de 15% bijtelling regeling voor uw Volvo XC90 lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWaarom de Volvo XC90 Zakenauto van het Jaar 201...