ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogWat is nou eigenlijk het geheim van de VW Golf?

Wat is nou eigenlijk het geheim van de VW Golf?

25-02-2016

Wat  is nou eigenlijk het geheim van de VW Golf?

De eerste Golf zag in 1974 het levenslicht. Sindsdien is het model wel iets moderner geworden, maar als het je het eerste type en de huidige Golf VII naast elkaar zet, zijn de veranderingen voorzichtig te noemen. Net als de Porsche 911 is de Golf een van de meest consequente en indrukwekkende evoluties in de geschiedenis van het autodesign, las ik laatst in Autoweek. 

Natuurlijk zijn wel alle vernieuwingen, die ook  al in de Touran en de Passat zijn doorgevoerd, terug te vinden bij de huidige Golf, maar nog altijd heeft de VW Golf  de meeste binnenruimte van het C-segment. Dat Volkswagen het afgelopen jaar redelijk onder vuur heeft geleden door de Diesel-gate, is aan zijn populariteit eigenlijk niet te merken. Het feit, dat de klantenkring van de VW Golf toch wel een beetje behoudend is, zal daar vast mee te maken hebben.

De Golf VIII

Bij Volkswagen wordt er al hard gewerkt aan de Golf VIII, die begin 2019 op de markt zal komen. Deze nieuwe Golf wordt wat lager en breder en zal ongeveer zo’n 50 kilo lichter wegen dan de Golf VII. De lengte wordt niet veranderd en ook de binnenruimte zal niet verminderen. De Golf zal te leveren zijn met een 3-cilinderblok, dat tot 110 pk op kan leveren. Daardoor zal de nieuwe Golf aanmerkelijk zuiniger worden.

De GTI-versie komt in 3 varianten, varierend van 256 pk voor de Classic, 300 pk voor de Performance-uitvoering, maar wel 326 pk voor de Clubsport! De nieuwe Golf VIII zal tevens te leveren zijn in 2 plug-in hybrides.

Wat leuk is om te weten!

Maar de nieuwe Golf zal ook geleverd kunnen gaan worden met gebarenbediening, de zogenaamde e-Golf! Ook BMW is met deze functionaliteit bezig. Daarnaast zal de file-assistent 130 km per uur aankunnen. Voor uw informatie: nu nog werkt deze tot 60 km per uur. Natuurlijk houden wij u op de hoogte, wanneer deze Golf VIII leverbaar zijn,

De niewe Golf VIII als leaseauto in de vloot?

Wilt u nu al de Volkswagen Golf leasen  met de VW Golf? Dat is dan natuurlijk nog wel in het VIIe model, maar als u contact opneemt met het team van ActivLease, kunnen zij u informeren welk model het beste bij u past. 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWat is nou eigenlijk het geheim van de VW Golf?