ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Zijn er nog 7% auto's beschikbaar?

23-01-2016

Zijn er nog 7% auto's beschikbaar?

De afgelopen week werd door relaties meerdere keren de vraag gesteld of er nog auto’s beschikbaar zijn met 7% bijtelling en zo ja, welke. 
Zoals u bekend, hebben we bij ActivLease veel contacten binnen de automotive; zowel met de grote dealerholdings als met verschillende importeurs. Met de gestelde vraag hebben wij contact opgenomen met onze diverse contactpersonen. Zij gaven aan, dat er in Nederland zeker nog auto’s staan, met een 2015 kenteken, die daardoor nog in aanmerking komen voor nog eens 5 jaar (en dus 59 maanden) 7% bijtelling.
Dit leverde het volgende overzicht op:

De Mitsubishi Outlander PHEV


De Mitsubishi Outlander PHEV met 7% bijtelling is nog voldoende beschikbaar. Naar verluid staan er nog een kleine 1000 in Nederland met een 2015 kenteken, waardoor u met deze auto nog recht heeft op de lage bijtelling van 7% op de Mitsubishi Outlander PHEV,. Deze is nog verkrijgbaar in de Business edition, Executive edition, Instyle en de Instyle plus uitvoering.

U kunt zelfs nog kiezen uit de volgende kleuren:

Klik hier voor de door ons gevonden Mitsubishi Outlander PHEV met 7% bijtelling voor de komende 59 maanden.

De Mercedes C350e

De Mercedes C350e is zowel in de sedan als estate uitvoering nog verkrijgbaar met een bijtelling van 7%.  Op basis van aannames denken wij dat er nog wel een 100 tot 150 Nederlandse C-klasses beschikbaar zijn via de verschillende leasebedrijven. Deze uitvoeringen van de C350e hebben allemaal een 2015 kenteken, waardoor u nog maximaal 59 maanden gebruik kan maken van de voordelige 7% bijtelling.

Volkswagen Passat GTE

De nieuwe Passat GTE is ook nog beschikbaar via een aantal dealers, De Volkswagen Passat GTE is nog leverbaar in zowel de sedan als de variant uitvoering. Dit zijn in de regel Nederlandse of Duitse uitvoeringen. Allemaal uitgevoerd met een 2015 kenteken, waardoor ook deze auto's nog beschikbaar zijn en in aanmerking komen voor nog 59 maanden 7% bijtelling.

Volkswagen Golf GTE

De Volkswagen Golf GTE is al veel uitgeleverd in 2015. De Nederlandse uitvoeringen van de Golf GTE moet je dan ook met een zaklantaarn zoeken. Maar het goede nieuws is, dat er nog wel een behoorlijk aantal GTE's beschikbaar zijn in een Duitse uitvoering; uiteraard met een eerste registratie in 2015, waardoor ook deze auto's nog in aanmerking komen voor de 7 % bijtelling voor de komende vier a vijf jaar.

Audi A3 e-tron

Van de Audi A3 e-tron hebben we geen Nederlandse voorraad meer kunnen vinden. Wel staan er in het land nog verschillende auto's, die in aanmerking komen voor nog tenminste 56 maanden 7% bijtelling. Let wel op: dit zijn meestal qua opties zeer rijk uitgevoerde auto's, waardoor de leaseprijs van deze auto niet altijd de laagste zal zijn! Het kan zelfs aan te raden zijn om toch nog even te wachten op een basis model van de Audi A3 e-tron, maar dan met 15% bijtelling in elk geval nog 5 jaar lang.

Volvo V60 plug-in hybrid

De Volvo D5 of D6 plug-in hybrid is nog goed te vinden. Er zijn nog flink wat dealers die er nog een paar hebben staan. Wees er wel snel bij! Een aantal uitvoeringen en kleuren zijn maar zeer beperkt leverbaar. Kijk in onze voorraad voor de nog beschikbare modellen van de Volvo V60 plug-in hybrid in verschillende uitvoeringen met een 2015 kenteken.

Ford C-max PHEV

Natuurlijk kan de op dit moment zeer scherp geprijsde Ford C-max PHEV niet ontbreken in dit overzicht. Er staan nog een kleine 400 C-maxen en een PHEV uitvoering bij de dealers, allemaal met het een kenteken 2015. Daardoor komt ook deze Ford PHEV in aanmerking voor het bijtelling tarief van 7% voor de komende jaren.

Offerte opvragen

Voor alle genoemde modellen geldt, dat wij lang niet alle voorraad op onze website hebben kunnen zetten. Vraag om die reden altijd een offerte aan, dan kunnen onze lease adviseurs op basis van uw wensen zoeken naar de voor u meest geschikte Ford, Volvo, VW (Volkswagen), Audi of Mitsubishi met een 7% of 15% bijtelling auto.

Als er nog dealers zijn die hun voorraad 7% auto's willen aanbieden bij ActivLease, dan zijn wij beschikbaar op ons telefoonnummer 085 - 90 22 929.

Wilt u snel rijden? Vraag dan hier uw 7% auto aan of stuur een mail naar info@activlease.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZijn er nog 7% auto's beschikbaar?