ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Over ActivLease

Starten met 45 jaar expertise in leasing, finance, automotive sales en aftersales. Dat is precies wat lease intermediair ActivLease doet. Onze ervaring maakt dat wij een groot aanpasbaar vermogen hebben, snel kunnen schakelen en exact weten waar wij uw mobiliteit onder moeten brengen binnen ons netwerk.

Wij zijn er voor u

Voor de zelfstandig werkende installateur. Voor de freelance consultant. Voor de zzp’er in de zorg. Voor de pakketbezorger, de schoonmaker en de hovenier. Wij zijn er voor u. Wij zijn gepassioneerde lease intermediairs, zelfstandige ondernemers, net als u. Voor een zeer brede doelgroep nemen wij het regelen van de mobiliteit uit handen. Van zelfstandige met 1 auto tot de mkb’er met 40 auto’s.

Het verschil

ActivLease maakt het verschil door snel te communiceren en zich open te stellen voor de vraag naar maatwerk, ook voor de startende ondernemers. Wij stellen ons te allen tijde pro actief op en stellen gerichte vragen om u uiteindelijk de beste deal te kunnen aanbieden. Wij laten ons netwerk van dealers en leasemaatschappijen op de juiste manier samenwerken voor u en onze andere klanten om u te laten profiteren van het inkoopvoordeel. ActivLease werkt efficiënt en heeft geen overheadkosten. Hiermee behalen wij een aantoonbaar financieel resultaat in uw voordeel.

Wat u moet weten

Wij vinden het belangrijk dat u goed weet waar u aan toe bent. In onze prijsopgaves en contracten zullen wij er alles aan doen om de prijsopbouw zo inzichtelijk en overzichtelijk als mogelijk te maken. Wij geven u toch graag de volgende tips mee, of u nu via ActivLease uw leaseauto regelt of niet.

Autoleasing en verzekering

Het is bij autoleasing belangrijk dat u niet alleen op de prijs let en vergelijkt, maar de gehele deal bekijkt. Het gaat dan ook om de kleine lettertjes. Wij hebben veel ervaring opgedaan met de autoverzekering als een op zich zelfstaand product, maar ook als onderdeel van een leaseovereenkomst. Er zit veel verschil in het verzekeringsproduct, zeker als het om het eigen risico gaat.

De wereld om ons heen verandert continu, uw kilometers ook!

U staat niet stil en de wereld om u heen ook niet. Daarom is het belangrijk om te weten hoe flexibel uw auto leasecontract is. Wij hebben veel expertise opgedaan in het opzetten van flexibele leaseconstructies. Deze lijken in eerste instantie ‘duur’, maar betalen zich terug wanneer u plots meer kilometers gaat rijden of juist minder, wanneer u uw auto wegens omstandigheden eerder wilt of moet inleveren, bijvoorbeeld als gevolg van financiële of fiscale veranderingen.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om dé lease intermediair te worden die bij iedere zelfstandige en mkb-er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid maakt en daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel.

Onze werkwijze

ActivLease werkt snel met transparante voorwaarden. U weet waar u aan toe bent en mag een hoogwaardige dienstverlening verwachten bij zowel de offerte als de afhandeling. Van onverwachte, bijkomende kosten achteraf is geen sprake. Betaalbaar autorijden zonder verrassingen.

 • Offerte aanvraag
 • Vergelijk bij diverse maatschappijen
 • U ontvangt snel uw offerte
 • Wij nemen contact met u op
 • U gaat akkoord met ons aanbod
 • De auto wordt besteld

Lees meer over onze werkwijze »

Waarom ActivLease
 • Merk onafhankelijk leasen
 • Transparant
 • Altijd een alternatief
 • Altijd de beste deal
 • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieOver ons