ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

Werken bij ActivLease

Wij zijn de intermediair die de beste leasedeal regelt in het voordeel van de zzp’er en mkb’er. Maar steeds vaker weten de grote ondernemingen ons te vinden voor maatwerk lease oplossingen en grote vraagstukken als het gaat om mobiliteit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die kennis hebben van financiële constructies, de automotive markt goed aanvoelen en de nieuwe manier van online en telefonisch zakendoen snappen.

Bekijk vacatures

Over werken bij ActivLease

Bij ActivLease draait alles om het plezier van het uitzoeken van een nieuwe leaseauto. En jij kunt daar deel van uitmaken! Als intermediair nemen wij al het werk uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. Van het vinden van de scherpste prijzen en beste voorwaarden tot het bieden van snelle communicatie; we zorgen ervoor dat onze klanten snel én voordelig hun nieuwe leaseauto kunnen rijden. Als merkonafhankelijke tussenpersoon maken we het verschil door onze transparante werkwijze en soepele acceptatievoorwaarden. En met onze kennis en expertise geven we het beste advies bij elektrisch rijden.

Wil jij bijdragen aan ons doel om het uitzoeken van een nieuwe leaseauto tot een feestje te maken? Solliciteer dan nu bij ActivLease en maak deel uit van ons team van gepassioneerde en deskundige leaseadviseurs.

Lees hier meer!

Over werken bij ActivLease

Ontmoet je collega’s

Ben je benieuwd wie er allemaal bij ActivLease werken of wil je alvast kennis maken met ons team?

Bekijk ons team

Ontmoet je collega's

Sollicitatieprocedure

ActivLease biedt jou en je collega’s niet alleen een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar zorgt er ook voor dat het je op andere gebieden aan niets ontbreekt.

Bekijk sollicitatieprocedure

Sollicitatie procedure

 

 

Waar pas jij het beste?

HomeWij zijn ActivLeaseWerken bij ActivLease