ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

Kom je werken bij ActivLease?

Wij zijn de intermediair die de beste leasedeal regelt in het voordeel van de zzp’er en mkb’er. Maar steeds vaker weten de grote ondernemingen ons te vinden voor maatwerk lease oplossingen en grote vraagstukken als het gaat om mobiliteit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die kennis hebben van financiële constructies, de automotive markt goed aanvoelen en de nieuwe manier van online en telefonisch zakendoen snappen.

Bekijk vacatures

ActivLease groeit

Heb jij interesse in onze oproep?

Super. We vertellen je uiteraard graag wat meer over ActivLease. Uiteindelijk gaat het erom dat je een prettig gevoel bij ons bedrijf krijgt zodat we samen mooie dingen kunnen ondernemen. Waarschijnlijk hoeven we je niets te vertellen over leasing. Maar om te weten of jij je op je plek gaat voelen bij ActivLease willen we je graag meegeven waar wij voor staan.

Heb jij interesse in onze oproep?

Spreekt jou dit aan? Wie weet hebben we een match!

Collega’s die zich goed kunnen aanpassen, gemotiveerd zijn om te presteren, creatief zijn en uiteraard over een commercieel vermogen beschikken, kunnen over het algemeen goed aarden bij ActivLease. Neem je daarnaast ook initiatief, werk je graag samen en ben je resultaatgericht, dan wacht jou een mooie toekomst bij ons bedrijf.

Maar met alleen gezond en plezierig je werk doen in een fijne omgeving, daarmee beleg je je boterham niet. ActivLease biedt jou en je collega’s niet alleen een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar zorgt er ook voor dat het je op andere gebieden aan niets mag ontbreken. Denk aan bonussen, reiskostenvergoedingen, fitnessregelingen en meer. Ook bouwen we zo nu en dan ruimte in voor een leuk bedrijfsuitje. Soms onderling, soms met partners erbij. Zo leren we elkaar ook eens in een andere omgeving kennen dan op het werk.

Wellicht tot gauw!

Spreekt jou dit aan?

 

 

HomeWij zijn ActivLeaseWerken bij ActivLeaseKom je werken bij ActivLease?