ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeContactOns TeamJeroen Zaal

Jeroen Zaal

Jeroen Zaal Jeroen Zaal Stuur een mail 06 24 85 66 77

Lease intermediair met ruim 25 jaar automotive ervaring

Onder de naam ActivLease regel ik de beste deal voor een short lease, financial lease of operational lease auto. Het is onze ambitie om dé lease intermediair te worden die bij iedere zelfstandig ondernemer en mkb'er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid dat zij maakt, daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel. Met gezamenlijk meer dan 45 jaar expertise in leasing, finance, automotive sales en aftersales hebben wij het juiste netwerk tot onze beschikking om snel te kunnen schakelen. Wij weten precies waar wij uw mobiliteit onder moeten brengen.

Van petrol heads naar battery heads

Langzaam maar zeker maken we de transitie van petrol heads naar battery heads. Elektrisch rijden is fun, comfortabel én veilig. En wie de overstap eenmaal heeft gemaakt, zal merken dat de total cost of ownership (TCO) een stuk voordeliger is voor de ondernemer dan bij een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor. Natuurlijk helpen we u ook graag de overstap te maken van een benzine-/dieselauto naar een hybride, plug-in hybride of elektrische auto. Wij regelen voor u de beste lease deal, of het nu gaat om operational lease, financial lease of short lease.

Waarom een auto leasen?

In de commerciële functies die ik heb doorlopen bij grote spelers in de automotive markt heb ik ervaren dat autoleasing voor zowel de zelfstandige zonder personeel als de fleetowner meestal veel interessanter is. De investering in een auto of bestelwagen is een grote aanslag op de liquiditeitspositie van een onderneming. Zakelijk leasen is dé oplossing. Financial lease is interessant voor wie graag de afschrijving ten laste brengt op zijn winst en operational lease is er voor wie volledig ontzorgd wil worden.

In elk geval kan ik met ActivLease de beste lease oplossing voor u opzetten. Het gaat hier om maatwerk, want van 'one size fits all' is bij autoleasing geen sprake. Wij laten u ook graag ontdekken hoe autoleasing van toegevoegde waarde kan zijn in kostenefficiënt wagenparkbeheer. ActivLease heeft gedegen praktijkkennis die wij graag vertalen naar een pragmatisch antwoord op uw mobiliteitsvraagstuk.


Word vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Jeroen Zaal M: 06 24 85 66 77
E: jeroen@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl

Jeroen's favoriete leaseauto's

Mercedes-Benz EQE
Mercedes-Benz EQE
Mercedes legt de lat hoger dan ooit als het gaat om elektrische luxe. Kijk maar naar het prachtige interieur van de nieuwe EQE, een belevenis op zich. Dit is echt elektrisch rijden 3.0!

 

Tesla Model Y
Tesla Model Y
Tesla heeft het gewoon weer voor elkaar. Een betaalbaar model tussen de Model 3 en Model X is precies wat er nog ontbrak. Ook super dat Tesla zijn Superchargers opengooit voor andere merken.

 

BMW i4
BMW i4
Eindelijk heeft BMW een echte Tesla-killer in huis. Met de nieuwe i4 bewijst het merk dat elektrisch rijden ook heel sportief kan zijn. De i4 M50 staat voor één en al rijplezier.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamJeroen Zaal