ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Jeroen Zaal

Jeroen Zaal Jeroen Zaal Stuur een mail 06 24 85 66 77

Lease intermediair met ruim 15 jaar automotive ervaring

Onder de naam ActivLease regel ik samen met Rutger Hanou de beste deal voor een short lease, financial lease of operational lease auto. Het is onze ambitie om dé lease intermediair te worden die bij iedere zelfstandige en mkb'er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid dat zij maakt daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel. Met gezamenlijk 30 jaar expertise in leasing, finance, automotive sales en aftersales hebben wij het juiste netwerk tot onze beschikking om snel te kunnen schakelen. Wij weten exact waar wij uw mobiliteit onder moeten brengen.

Waarom een auto leasen?

In de diverse commerciēle functies die ik heb doorlopen bij grootzakelijke spelers in de automotive markt heb ik ervaren dat autoleasing voor zowel de zelfstandige zonder personeel als de fleetowner meestal veel interessanter is. De investering in een auto of bestelwagen is een grote aanslag op de liquiditeitspositie van een onderneming. Leasen is dé oplossing. Financiële lease is interessant voor degene die graag de afschrijving ten laste brengt op zijn winst en operationele lease is er voor diegene wie volledig ontzorgd wil worden. In elk geval kan ik met ActivLease de beste lease oplossing voor u opzetten. Het gaat hier om maatwerk, want van 'one size fits all' is bij autoleasing geen sprake. Wij laten u ook graag ontdekken hoe autoleasing van toegevoegde waarde kan zijn in kostenefficiënt wagenparkbeheer. ActivLease heeft gedegen praktijkkennis welke wij graag vertalen naar een pragmatisch antwoord op uw mobiliteitsvraagstuk.


Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Jeroen Zaal M: 06 24 85 66 77
E: jeroen@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl

Jeroen's favoriete leaseauto's

Tesla Model S
Tesla Model S
De grote Tesla is een ware revolutie. De Model S maakt elektrisch rijden in het topsegment mogelijk. Mooi om te zien is dat Tesla verder denkt en ook bouwt aan de elektrische infrastructuur.

 

Volkswagen Golf GTE
Volkswagen Golf GTE
Met de plug-in hybride van de nieuwe Golf heeft Volkswagen een echte GTI neergezet met de (fiscale) voordelen van elektrisch rijden. Met ruitpatroon op de stoelen, zoals het hoort!

 

BMW 4 Gran Coupé
BMW 4 serie Gran Coupé
Het beste van de praktische 3 serie verpakt in een mooie coupévorm. De nieuwe BMW 4 serie is waanzinnig. Bij voorkeur met een 6-in-lijn motor uiteraard.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamJeroen Zaal