ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeContactOns TeamRutger Hanou

Rutger Hanou

Rutger Hanou Rutger Hanou Stuur een mail 06 51 89 65 02

Lease intermediair met ruim 20 jaar automotive ervaring

Bij ActivLease verzorg ik de mobiliteit voor allerlei soorten ondernemers. Elke freelancer, zzp'er, mkb'er of dga kan bij ons terecht. Wij regelen de beste auto lease deal voor de korte of lange termijn. Onze dienstverlening is bovendien bijzonder breed. Short lease, financial lease maar ook full operational lease is mogelijk, waarbinnen er weer vele opties zijn.

Mijn passie ligt in het klantcontact. Het is enorm leuk om een oplossing te vinden waar de ondernemer daadwerkelijk iets aan heeft. Uiteraard gaat het hier ook om het financiële plaatje. De juiste snaar raken is niet altijd eenvoudig. Zeker omdat het bij de keuze voor een auto toch vaak nog om een stukje emotie gaat. De ervaring in het bieden van maatwerk oplossingen is echter groot. Op basis hiervan de juiste vragen stellen levert vaak de gunning van de deal op.

Waarom een auto leasen?

In de diverse administratieve en commerciële functies binnen de automotive leasewereld heb ik ervaren dat het zakelijk leasen van een auto in een financial of operational leasevorm de ondernemer ontzettend veel vrijheid biedt. Doordat de liquide middelen in tact blijven, hoeft het bedrijf zijn groei niet in de weg te laten staan door de auto. Daarbij biedt leasen inzicht in kosten. Mobiliteit wordt budgetteerbaar. U betaalt immers een vast bedrag per maand. Meer weten over autoleasing en de voordelen? Ik informeer u met alle plezier!


Word vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Rutger Hanou M: 06 51 89 65 02
E: rutger@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl

Rutger's favoriete leaseauto's

Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3
Sinds enige tijd mijn go-to leaseauto. Ideaal voor de woon- werkafstanden die ik rijd, maar ik maak er ook wel langere ritten mee. Ik ben onder de indruk van het rijbereik van de ID.3!

 

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Achter het stuur zitten van een Porsche Taycan is een geweldige ervaring. Dit is qua afwerking en rijgevoel precies wat ik me had voorgesteld bij een elektrische Porsche.

 

Volvo C40 Recharge
Volvo C40 Recharge
Ik ben altijd al fan geweest van Volvo en met deze sportieve SUV-coupé stellen ze weer niet teleur. Ik werd trouwens totaal verrast door de snelheid van de C40, wat een kanon!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamRutger Hanou