ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Rutger Hanou

Rutger Hanou Rutger Hanou Stuur een mail 085 - 90 229 29

Lease intermediair met ruim 15 jaar automotive ervaring

Bij ActivLease verzorg ik samen met Jeroen Zaal de mobiliteit voor vele, diverse ondernemers. Elke freelancer, zzp'er, mkb'er of dga kan bij ActivLease terecht. Wij regelen de beste auto lease deal voor de korte of lange termijn. Onze dienstverlening is bijzonder breed. Short lease, financial lease of full service operational lease is mogelijk. Waarbinnen er weer vele opties zijn.

Mijn passie ligt in het klantcontact. Het is enorm leuk om een oplossing te vinden waar de ondernemer daadwerkelijk iets aan heeft. Uiteraard gaat het hier ook om het financiële plaatje. De juiste snaar raken is niet altijd eenvoudig. Zeker omdat het bij de keuze voor een auto toch vaak nog om een stukje emotie gaat. De ervaring in het bieden van maatwerk oplossingen is echter groot. Op basis hiervan de juiste vragen stellen levert vaak de gunning van de deal op.

Waarom een auto leasen?

In de diverse administratieve en commerci─ôle functies binnen de automotive leasewereld heb ik ervaren dat het leasen van een auto in een financial of operational leasevorm de ondernemer ontzettend veel vrijheid biedt. Doordat de liquide middelen in tact blijven, hoeft het bedrijf zijn groei niet in de weg te laten staan door de auto. Daarbij biedt leasen inzicht in kosten. Mobiliteit wordt budgetteerbaar. U betaalt immers een vast bedrag per maand. Meer weten over autoleasing en de voordelen? Ik informeer u met alle plezier!


Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

MEER OVER ACTIVLEASE

Rutger Hanou M: 085 - 90 229 29
E: rutger@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamRutger Hanou