ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeEquipment leaseBouwmachines

Bouwmachines

In de bouw- en infrasector moeten vaak materialen verplaatst worden, zowel over de grond als door de lucht. Daarnaast wordt er ook gewerkt op hoogte, en dan wilt u dat dit op een veilige manier gebeurd. Elk type machine, zoals verreikers, hoogwerkers of autolaadkranen kunt u leasen. Deze machines vergen een grote investering en leggen een behoorlijk beslag op het werkkapitaal. Gelukkig heeft ActivLease een passende financiering, zodat u uw werkkapitaal voor andere bedrijfsactiviteiten kunt aanwenden.

U bent geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen. En voor ActivLease het startpunt om de best passende bouwmachine equipment lease aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Uw eigen machines leasen? U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in uw bouwmachine(s), waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop uw machine aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Bouwmachine financieren

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeEquipment leaseBouwmachines