ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeEquipment leaseGrondverzet

Grondverzet

Als u een grondverzetmachine wil leasen dan bent u bij ActivLease aan het goede adres. Bij ons kunt u terecht voor het leasen van een graafmachine, bulldozer, shovel, wielkraan of wiellader. Kortom, elke machine waarmee u grond kunt verplaatsen of vervoeren. Heeft u interesse in een grondverzet equipment lease maar zoekt u een machine die hier niet bij staat? Wij vinden altijd een alternatief.

U bent geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen. En voor ActivLease het startpunt om de best passende financieringsoplossing aan te bieden.

Offerte aanvragenContact opnemen

Sale and lease back

Uw eigen grondverzetmachine equipment leasen? U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in uw machinepark, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan sale and lease back een goede oplossing zijn. Verkoop uw machinepark aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Grondverzet equipment leasen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeEquipment leaseGrondverzet