ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensFuso

Lease Fuso bedrijfswagen

Met de Fuso bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Fuso leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Fuso. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Fuso te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Fuso financieel leasen omdat u liever uw Fuso met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Fuso wilt u leasen?

Het merk Fuso

Fuso is een bedrijf dat streeft naar het maken van zuinige, multi-inzetbare vrachtwagens. De Fuso Canter is een compacte truck die in Nederland sinds 2013 geïmporteerd wordt door Mercedes-Benz. Zowel in de bouw en distributie een goede keus dankzij de veelzijdige, zuinige varianten. Uiteindelijk wil men bedrijfswagens de weg op sturen die emissievrij rijden, zonder in te leveren op rijcomfort of laadvermogen.

Een volgende stap in emissievrij vrachtverkeer is de onlangs op de Nederlandse markt gearriveerde Canter Eco Hybrid, een lichte hybride vrachtwagen met een krachtige aandrijving. Door een wisselwerking tussen de verbrandingsmotor en elektromotor kan veel brandstof bespaard worden, wat voordelig rijden betekend.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensFuso