ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensHyundai

Lease Hyundai bedrijfswagen

Met de Hyundai bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Hyundai leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Hyundai. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Hyundai te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Hyundai financieel leasen omdat u liever uw Hyundai met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Hyundai wilt u leasen?

Het merk Hyundai

Het Koreaanse merk Hyundai begon in 1946 met de bouw van Ford-modellen onder licentie. De naam Hyundai betekent "modern". In 1975 startte de Koreaanse overheid een programma om de vaderlandse auto-industrie te stimuleren en Hyundai zag hier wel brood in. Door de productie van de Ford-modellen had het bedrijf de nodige ervaring en kennis opgedaan. Door diverse samenwerkingen kon het bedrijf de lancering van de eigen lijn een succes maken. In 1976 kwam het eerste model op de markt: de Hyundai Pony.

De echte doorbraak kwam in 1997 met de Hyundai Atos. Dit model was precies wat Europa nodig had: klein, zuinig en goedkoop. Inmiddels is Hyundai uitgegroeid tot een wereldmerk met meerdere hits: De Santa Fe en de Tucson waren beide ontzettend populair.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.