ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensIsuzu

Isuzu bedrijfswagen leasen

Isuzu lease

Met de Isuzu bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Isuzu leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Isuzu. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Isuzu te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Isuzu financieel leasen omdat u liever uw Isuzu met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Isuzu wilt u leasen?

Het merk Isuzu

Isuzu is een Japanse constructeur, opgericht in 1916. Van alle Japanse voertuigfabrikanten heeft het bedrijf uit Tokio de langste adem. Uit de Isuzu-fabrieken rollen voornamelijk zware en licht-zware vrachtwagens maar ook personenauto’s.

In het begin van de twintigste eeuw ontstond in Japan de Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Company. Een kleine dertig jaar later had het de primeur als fabrikant van de allereerste Japanse vrachtwagen en personenauto en kreeg het de naam Isuzu, naar de gelijknamige Isuzu rivier.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensIsuzu