ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensIveco

Iveco bedrijfswagen leasen

Iveco lease

Met de Iveco bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Iveco leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Iveco. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Iveco te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Iveco financieel leasen omdat u liever uw Iveco met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Iveco

Iveco is in 1975 ontstaan na een fusie van vijf verschillende Italiaanse, Duitse en Franse autofabrikanten. Sindsdien heeft het zich gevestigd als een van de grootste wereldwijde spelers op de markt van lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

Dankzij de vooruitstrevende techniek die het bedrijf hanteert heeft het met de Iveco Stralis de prijs gewonnen voor truck van het jaar in 2003, en bestelauto van het jaar met de Iveco Daily in 2000. Een Iveco Daily leasen bij ActivLease? Dat kan, wij leveren zowel financial als operational lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensIveco