ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensLand Rover

Land Rover bedrijfswagen leasen

Land Rover lease

Met de Land Rover bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Land Rover leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Land Rover. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Land Rover te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Land Rover financieel leasen omdat u liever uw Land Rover met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Land Rover

Land Rover; ooit begonnen als een kloon van de Jeep Willeys, maar tegenwoordig een gevestigde naam met een heel goede reputatie op het gebied van 4x4 auto's.

Land Rover komt oorspronkelijk uit de fabriek van Rover. Na de oorlog had Rover flink wat capaciteit over omdat de productie van militaire voertuigen was gestopt. In 1948 werd de Rover fabriek dan ook verbouwd en werd een auto gemaakt die veelzijdiger was dan de Jeep Willys, de Series I. Omdat de auto was bedoeld als auto voor de boeren, was de naam snel gekozen: Land Rover. Tien jaar later kwam de Series II, die al veel minder overeenkomsten vertoonde met de Jeep Willys.

Tegenwoordig zijn de uitvoeringen van de Land Rover eigenlijk bijzonder luxe te noemen, maar zijn reputatie in het terrein blijft onaantastbaar.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensLand Rover