ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Lease Mitsubishi bedrijfswagen

Met de Mitsubishi bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Mitsubishi leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Mitsubishi. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Mitsubishi te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Mitsubishi financieel leasen omdat u liever uw Mitsubishi met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Mitsubishi wilt u leasen?

Het merk Mitsubishi

Het Japanse automerk Mitsubishi betekent "Drie Diamanten" en is opgericht in 1873. Pas in 1917 wordt de eerste auto geproduceerd, maar daarna duurt het ruim 40 jaar voordat er een opvolger komt. De Mitsubishi Colt, bij iedereen wel bekend, wordt gelanceerd in 1962. Deze Colt is nog altijd bijzonder populair.

Mitsubishi staat al jaren bekend als een zeer betrouwbaar merk en is bijzonder populair in Nederland. Zowel compacte modellen als de Mitsubishi Space Star of familiewagens zoals de Mitsubishi Outlander zijn zeer geschikt voor een voordelige lease bij ActivLease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMitsubishi