ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensRenault

Renault bedrijfswagen leasen

Renault lease

Met de Renault bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Renault leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Renault. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Renault te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Renault financieel leasen omdat u liever uw Renault met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Renault

Het Franse Renault vindt zijn oorsprong in 1898. In dat jaar verkocht Louis Renault zijn eerste auto, de Voiturette, aan een vriend van zijn vader. Kort daarna richtte hij samen met zijn broers zijn eigen bedrijf op: Société Renault Frères. In 1902 ontwerpt Renault de eerste tweecilindermotor. Hij ziet de belangstelling in zijn auto’s snel toenemen en in de opvolgende jaren stijgt de productie exponentieel dankzij orders uit heel Europa.

Renaults werden tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Franse regering opgeroepen om te helpen in de strijd. De zogenaamde ‘Taxi de la Marne’ vervoerde meer dan 4000 soldaten naar het front om de Duitse opmars te stuiten.

Naast modellen als de Megane en Twingo is de Renault Clio een alom bekende auto die meerdere keren in de prijzen is gevallen. Het word in 1991 en 2006 uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar. De Clio word omschreven als ‘een compacte auto die grotere auto’s inspireert’.

In 1999 start Renault een alliantie met Nissan. In hetzelfde jaar verkrijgt het een meerderheidsbelang in Dacia. De hedendaagse visie van Renault staat sinds 2009 onder leiding van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker. Hij ontwierp onder andere de Renault DeZir, Clio IV en Talisman.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensRenault