ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSAIC

SAIC bedrijfswagen leasen

SAIC lease

Het Chinese SAIC is een nieuwe speler op de markt voor elektrische bedrijfswagens en biedt verschillende modellen aan die u operationeel en financieel kunt leasen.

SAIC beseft dat er steeds meer vraag komt naar emissievrije mobiliteitsoplossingen en daarom brengt het merk de Maxus EV80 bestelauto naar Europa. Deze is volledig elektrisch en kunt u in verschillende varianten leasen bij ActivLease. Een interessante mogelijkheid voor ondernemers die vooral in de stad actief zijn en hun werkzaamheden willen uitvoeren zonder de restricties van milieuzones.

Bekijk hieronder het huidige SAIC leaseaanbod. Staat het model dat u zoekt hier niet bij? Neem dan gerust contact op met ActivLease. Wij hebben altijd een alternatief voor u klaar staan!

Het merk SAIC

SAIC, voluit de Shanghai Automotive Industry Corporation, is een toonaangevend Chinees bedrijf op het gebied van auto's en bedrijfswagens. Opgericht in 1955, heeft SAIC een indrukwekkende geschiedenis van autoproductie en is het een van de grootste automobielbedrijven ter wereld. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen gesmeed met wereldberoemde merken en heeft een breed scala aan voertuigen ontwikkeld, waaronder elektrische en hybride modellen. SAIC heeft een sterke aanwezigheid op zowel de binnenlandse als internationale markten en blijft een innovator in de auto-industrie, met een sterke focus op duurzaamheid en geavanceerde technologie.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSAIC