ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSAIC

SAIC bedrijfswagen leasen

SAIC lease

Het Chinese SAIC is een nieuwe speler op de markt voor elektrische bedrijfswagens en biedt verschillende modellen aan die u operationeel en financieel kunt leasen.

SAIC beseft dat er steeds meer vraag komt naar emissievrije mobiliteitsoplossingen en daarom brengt het merk de Maxus EV80 bestelauto naar Europa. Deze is volledig elektrisch en kunt u in verschillende varianten leasen bij ActivLease. Een interessante mogelijkheid voor ondernemers die vooral in de stad actief zijn en hun werkzaamheden willen uitvoeren zonder de restricties van milieuzones.

Bekijk hieronder het huidige SAIC leaseaanbod. Staat het model dat u zoekt hier niet bij? Neem dan gerust contact op met ActivLease. Wij hebben altijd een alternatief voor u klaar staan!

Geschiedenis SAIC

De geschiedenis van SAIC gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de SAIC rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de SAIC uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van SAIC. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSAIC