ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSuzuki

Suzuki bedrijfswagen leasen

Suzuki lease

Met de Suzuki bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Suzuki leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Suzuki. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Suzuki te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Suzuki financieel leasen omdat u liever uw Suzuki met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Suzuki wilt u leasen?

Het merk Suzuki

Michio Suzuki bouwt jarenlang weefwerktuigen voordat hij besluit dat zijn bedrijf motorfietsen en auto’s moet gaan maken. De eerste Suzuki is een klein, licht wagentje genaamd Suzulight. Dit model brengt een hele trend van minivoertuigen teweeg die tot op de dag van vandaag zeer populair zijn in Japan.

Wegens het succes blijft Suzuki kleine, compacte auto’s maken. Voorbeelden zijn de Alto, Cappuccino en Wagon R. Later komt Suzuki met een aantal vierwielaangedreven voertuigen zoals de Escudo en Jimny.

Speciaal voor de exportmarkt word de Suzuki Cultus hatchback omgedoopt tot wat uiteindelijk het meest bekende model zou worden van het merk: de Swift. Wereldwijd zijn er vijf miljoen exemplaren van verkocht. Naast de Swift heeft Suzuki tegenwoordig nog twee hatchbacks in haar renstal, de Ignis en Baleno.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSuzuki