ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSuzuki

Lease Suzuki bedrijfswagen

Met de Suzuki bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Suzuki leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Suzuki. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Suzuki te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Suzuki financieel leasen omdat u liever uw Suzuki met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Suzuki wilt u leasen?

Geschiedenis Suzuki

De geschiedenis van Suzuki gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de Suzuki rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de Suzuki uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van Suzuki. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensSuzuki