ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensVolkswagen

Volkswagen bedrijfswagen leasen

Volkswagen lease

Snel en voordelig een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen leasen? Dat kan bij ActivLease. De toegankelijkheid waarmee Volkswagen zijn personenauto’s op de markt brengt, is ook van toepassing op de bedrijfsauto’s van de Duitse fabrikant. Of u nu timmerman, metselaar, hovenier of andersoortig zelfstandig ondernemer bent, voor iedereen is wel een geschikte Volkswagen bestelwagen lease beschikbaar. De bedrijfswagen experts van ActivLease helpen u graag bij het vinden van de juiste mobiele oplossing.

Bij ActivLease is elk model Volkswagen bedrijfsauto beschikbaar. Voorbeelden zijn de allround Transporter, de compacte VW Caddy en de nieuwe Crafter. De modellen van Volkswagen staan bekend om hun duurzame motoren en groot aantal mogelijke configuraties en leaseopties.

Een Volkswagen bedrijfsauto is zeer aantrekkelijk als financiële lease voor starters. U kunt deze aanvragen als u de Volkswagen op uw eigen balans wil hebben staan. Bedrijfswagens worden ook vaker operationeel geleased. Vraag ActivLease om een berekening, wij gaan graag voor u aan de slag!

Het merk Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk en onderdeel van de Volkswagen Group, waar ook Audi, Lamborghini en Porsche zijn ondergebracht. Het is in 1937 opgericht door het Deutsche Arbeitsfront in opdracht van Adolf Hitler. Eerder gaf hij Ferdinand Porsche de taak om een auto te ontwerpen die voor iedereen betaalbaar was, een ‘auto voor het volk’. Dit resulteerde in de Volkswagen Type 1, later omgedoopt tot Kever.

De productie wordt tijdelijk stilgelegd wegens de Tweede Wereldoorlog, maar hervat in de tweede helft van de jaren ’40. In 1950 rijdt de 100.00ste Kever de Volkswagen fabriek uit. In hetzelfde decennium zien we de geboorte van het geliefde hippiebusje, de Type 2.

In de jaren ’70 brengt Volkswagen een aantal nieuwe modellen uit, waaronder de Passat, Scirocco, Polo en de langverwachte opvolger van de Kever: de inmiddels wereldberoemde Golf. Deze groeide tot de dag van vandaag uit tot de meest succesvolle Volkswagen ooit.

Anno 2017 heeft Volkswagen een breed assortiment. Als vanouds is er voor ieder soort automobilist wel een Volkswagen. Van de compacte Up! tot de charmante Polo, de populaire Golf, de zakelijke Passat of de robuuste Touareg. Dat is ook de kracht van het VW-symbool: leaset een auto waar iedereen in wilt rijden maar die toch ook premium kwaliteit garandeert.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensVolkswagen