ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogActivLease breidt uit: nieuwe franchisenemer Ac...

ActivLease breidt uit: nieuwe franchisenemer ActivLease Haarlem van start!

25-06-2024
ActivLease breidt uit: nieuwe franchisenemer ActivLease Haarlem van start!

We zijn enorm blij en trots met de opening van onze nieuwe franchise: ActivLease Haarlem! Uw nieuwe partner in de omgeving Haarlem voor alles wat met leasen te maken heeft. Dankzij deze uitbreiding kunnen we onze klanten nog meer mogelijkheden en verbeterde service aanbieden. Onder leiding van Elian Swaab, onze energieke nieuwe franchisenemer, staat ActivLease Haarlem klaar om ondernemers en bedrijven te helpen met geweldige lease oplossingen. We wensen Elian veel succes in zijn nieuwe rol!

Elian heeft een achtergrond in sales management en een diepe waardering voor sterke klantrelaties. Hij brengt een schat aan ervaring en een fris enthousiasme naar ActivLease, wat ons team zal versterken in het leveren van de beste service.

Bij ActivLease Haarlem draait alles om een persoonlijke aanpak: of u nu een zzp'er bent met behoefte aan één auto, of een mkb'er met een groeiend wagenpark, ons team biedt maatwerkoplossingen die perfect bij uw unieke behoeften passen. De mogelijkheden variëren van operational lease tot financial lease, en van shortlease tot equipment lease. We zoeken altijd naar de beste deal tegen de scherpste prijs. Daarnaast geniet u als klant van ons uitgebreide netwerk van aanbieders en onze krachtige inkoopvoordelen.

Elian Swaab - ActivLease Haarlem

ActivLease Haarlem staat direct voor u klaar!

Elian kijkt ernaar uit om samen met zijn nieuwe team en de ondersteuning van collega's bij ActivLease, van ActivLease Haarlem een groot succes te maken. Hij zal voornamelijk actief zijn in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Zandvoort en omliggende gebieden. U kunt direct contact opnemen met Elian via:

T : 023 - 22 000 07
M: 06 - 55 87 16 17
E : elian.swaab@activlease.nl 

Meer weten? Bezoek dan onze vestigingspagina voor meer informatie over ActivLease Haarlem en hoe we u kunnen helpen met uw mobiliteitsbehoeften.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogActivLease breidt uit: nieuwe franchisenemer Ac...