ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAlfa Romeo breidt uit: plug-in hybrides en twee...

Alfa Romeo breidt uit: plug-in hybrides en twee nieuwe SUV's op komst

15-08-2018
Alfa Romeo breidt uit: plug-in hybrides en twee nieuwe SUV's op komst

Alfa Romeo heeft grootse plannen voor de komende vijf jaar. Het automerk gaat zijn wagenpark op korte termijn uitbreiden en elektrificeren met meerdere plug-in hybride modellen. Ook introduceert het twee nieuwe SUV’s en de terugkeer van twee bijzondere namen. Goed nieuws, want dit biedt zakelijke rijders meer keuze aan prachtige en betaalbare Italiaanse leaseauto’s! ActivLease is uw Alfa Romeo leaseintermediair en geeft u alle details.

Alfa Romeo plug-in hybride

Alfa Romeo zegt diesel vaarwel en maakt daarmee plaats voor zes verschillende plug-in hybrides. De technologie moet garant staan voor 50 kilometer puur elektrisch rijbereik en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in ongeveer vier seconden. Bovendien worden de stekkerauto’s deels zelfrijdend dankzij niveau 2 en 3 autonomie. Hiermee kan tijdelijk het sturen, accelereren en afremmen aan de auto worden overgelaten. In onderstaande afbeelding zien we dat Alfa Romeo in elk segment een elektrisch aangedreven versie wil uitbrengen.

Alfa Romeo modellen 2022

Compacte én grote SUV

Het Italiaanse merk brengt daarnaast twee gloednieuwe SUV’s ter wereld. Alfa Romeo heeft nog geen compacte SUV voor een breed publiek en daar moet een kleiner model onder de Stelvio verandering in brengen. Deze gaat het opnemen tegen premium crossovers zoals de Audi Q3 en Mercedes-Benz GLA. Op de planning staat ook een ‘full-size’ SUV die groter wordt dan de Stelvio. En voor de Giulietta, Giulia en Stelvio belooft Alfa Romeo binnen nu en vijf jaar een facelift uit te brengen.

Terugkeer van 8C en GTV

Voor 2022 zien we de terugkeer van twee oude bekenden. De eerste is de Alfa Romeo 8C, die weer tot leven wordt gewekt als een nieuwe, razendsnelle sportauto met een chassis van koolstofvezel, een twin-turbo middenmotor en een elektromotor op de vooras. Dit topmodel krijgt een indrukwekkend vermogen van maar liefst 700 pk en heeft voor een sprint naar 100 km/u minder dan drie seconden nodig.

Alfa Romeo Giulia GTV

De tweede wederopstanding is van de GTV, een modelnaam die Alfa Romeo sinds 2005 niet meer gebruikt. De nieuwe GTV wordt naar verwachting een coupé-versie van de Giulia met vier zitplaatsen. Deze krijgt een 600 pk sterke motor met E-Boost technologie, een gelijke gewichtsverdeling en all-wheel drive.

ActivLease houdt u op de hoogte van al het Alfa Romeo nieuws

De toekomstplannen van Alfa Romeo zijn goed nieuws voor liefhebbers van luxe maar betaalbare leaseauto’s. Alle ontwikkelingen omtrent nieuwe Alfa Romeo modellen volgt u via onze nieuwspagina. Ook kan u bij ons al diverse Alfa Romeo auto’s leasen, waaronder de Stelvio en Giulia. Vraag online een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers gaan meteen voor u aan de slag!

Bron: FCA Group

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAlfa Romeo breidt uit: plug-in hybrides en twee...