ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAutosalon Genève: Quant

Autosalon Genève: Quant

07-03-2016
Autosalon Genève: Quant

Het nieuwe elektrische rijden met Quant

In 2 jaar tijd heeft NanoFlowcell zichzelf in een goede positie weten te wurmen tussen de elektrische auto’s. Een jong bedrijf met veel belovende ambities. Zij willen zich namelijk richten op de massa. Waarschijnlijk komt het prijskaartje hiervoor iets aan de hoge kant uit maar met hun nieuwe techniek en de krachtige prestaties kunnen ze goed meekomen met de concurrenten als Tesla.

Een elektrische auto met een flowbatterij

De auto’s worden voorzien van de zogenaamde “Flowbaterijen” dit is een nieuwe techniek waarbij 2 vloeistoffen - negatief en positief geladen vloeistof - tegelijk worden getankt. Samen wekken deze stoffen enorm veel energie op om de elektromotoren aan te drijven. Hiermee kan het volledige accupakket net zo snel opgeladen worden als een normale tankbeurt. Toch beïnvloed dit de prestaties niet, het vermogen blijft op niveau van een supercar. Om het af te maken kan de Quantino en Quant FE tippen aan de actieradius van de Tesla Model S.

ActivLease nieuws Nanoflowcell Quant autosalon Genève 2016 Nanoflowcell Quantino Activlease nieuws Financial lease Quant Quantino interieur Quantino autosalon Genève 2016 operational lease Nieuwe technologie met de Nanoflowcell Quantino

Specificaties van de Quantino

De Quantino bezit over (109 pk) 4 elektromotoren met vierwielaandrijving die een top snelheid kan bereiken van 200 km/u. Niet te vergeten is de weerzinwekkende acceleratie van 0-100 binnen 5 seconden. Dit onderstreept dat de Quant supercar prestaties in zich heeft.

Nanoflowcell op de Autosalon in Genève

Dit jaar is de compleet herziende versie van de Quant FE en de Quantino stadssportauto op de autobeurs in Genève getoond. Dit heeft nog niet voor veel opheldering gezorgd want deze strak gestroomlijnde auto is nog niet verzekerd van een lancering voor de verkoop. 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAutosalon Genève: Quant